Mam na imię Agnieszka , jestem z Lublina. Od miesiąca jestem szczęśliwą użytkowniczką przepięknej Alfy Romeo 147Do tej pory żaden samochód nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak AR. Zakochałam się jak tylko do niej wsiadłam!!!!
Mam na imię Agnieszka , jestem z Lublina. Od miesiąca jestem szczęśliwą użytkowniczką przepięknej Alfy Romeo 147Do tej pory żaden samochód nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak AR. Zakochałam się jak tylko do niej wsiadłam!!!!
witam,miałem kiedyś takąpiękny samochód miło go wspominam
To moja pierwsza Alfa, pisze pierwsza bo na pewno nieostatnia. Wiele osób odradzało zakup włoskiego auta bo wadliwe, bo części drogie co poniekąd jest prawdą ale jej uroda rekompensuje wszystko. Prowadzi się rewelacyjnie, jest bardzo wygodna i śliczna!!! Od strony technicznej nie bedę się wypowiadać bo jak to kobieta po prostu się nie znam...
jak spędzisz trochę czasu na forum, to niedługo będziesz wiedziała o swojej belli więcej niż np. fachowcy z typowych warsztatówmiło Cię powitać i do zobaczenia na drodze
koniecznie zaopatrz się w klubowe ramki!
m4rk
DziękujeMam cichą nadzieje że życzliwi koledzy i koleżanki podzielą się wiedzą o alfach jeżeli zajdzie taka potrzeba. A jeśli chodzi o ramki to z uporem maniaka próbuje je kupić, niestety chyba z serwisem jest coś nie tak
![]()
heja ja zapraszam na forum Lubelskiego Klubu AR http://www.lkar.pl/news.php
![]()
WitajŁadna sztuka. Do zobaczenia na drodze.