Wyczyszczona i zabezpieczona politurą SONAX. Felgi też preparatem przeczyszczone, środek czysty.
Wyczyszczona i zabezpieczona politurą SONAX. Felgi też preparatem przeczyszczone, środek czysty.
Się wziąłem zawziąłem... i postanowiłem coś zrobić sam
Skutek - wymieniony filtr powietrza, dwa żarniki ksenonowe, jedna postojówka oraz przeczyszczone, zakonserwowane bezpieczniki i klemyKobieta dziwnie na mnie patrzy, bo łapska mam podrapane jakbym się do jakiejś obcej kobietki dobierał
4 godziny strzeliły jak z bata....
A ja kupiłem polerkę, umyłem alfę i nałożyłem politurę. Niestety za późno się zebrałem i nie zdążyłem nawoskować. Przyznam, że z polerką robota to bajka, z 5 razy szybciej idzie polerowanie niż ręcznie.
Reanimowałem napęd tylnej wycieraczki!!! Jeszcze nie bylo za pózno. Polecam nie lekcewazyć objawow skrzypienia. Na tym etapie trzeba rozmontowac, przesmarowac i jest cisza oraz szansa, ze jeszcze sporo popracuje.
DF
Choć portfel ucierpiał i to bardzo:
- Nowe sprzęgło Valeo + dwumas Valeo
- Nowy rozrząd SKF
- Termostat BEHR + czujnik MEYLE
- Tylne Amortyzatory Bilstein B6 + poduchy KYB
- Przednie wahacze górne TRW L i P
- Stabilizator przedni ORI + Łączniki przednie i tylne TRW
- Nowe świece żarowe (migająca kontrolka po odpaleniu silnika)
Zostały jeszcze zimowe oponki 16" i przed zima mam nadzieje juz nic więcej mnie nie zaskoczy![]()
Na daną chwilę przekroczyłem budżet i to sporo.
Plus radio od ciebie i kilka innych pierdół w audio itp. - nie chce w tym miesiącu już myśleć o wydatkach ale co do opon dzieki za cynk bo i tak mnie to czeka a więc może cos tam wyskrobiena daną chwilę pozostało umówic sie z mechanikiem aby to wszystko wsadził do Beli i spot czwartkowy
![]()
cuoreventi masz te felgi które mi się podobają![]()
Te 20% z tych widzących roznicę, to ja?![]()