Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrawiam kierowcę srebrnej Hondy Accord(albo Civic) z klubowymi ramkamiwidzianego dziś około 22.30 na Jagielońskiej, mrugałem ale bez odzewu
![]()
Pozdro dla Alfy kolegi "maly2030" widzianej dzisiaj praktycznie całe popołudnie jak stała na ul. Lisa Kuli naprzeciw Grafikim; dla właściciela również podro i oby do zobaczenia![]()
Pozdrawiam kierowcę srebrnej Hondy Accord(albo Civic) z klubowymi ramkamiwidzianego dziś około 22.30 na Jagielońskiej, mrugałem ale bez odzewu
![]()
Kinii ma biala Honde civic (kombi) ale nie ma ramek klubowychJeżeli Civic to Kinii. Czasem tu zagląda.
Kinii ma biala Honde civic (kombi) ale nie ma ramek klubowych
Wysłane z mojego GT-N7100
Od kiedy Hindy Civic robią z nadwoziem "kombi" ?Czy ja coś przeoczyłem
Mea kulpa już znalazłem jak toto wygląda![]()
Panie Maćku z tego co pamiętam to ten wynalazek chyba się Aerodeck nazywa, robili to przez chwilę.
Wiem, wiem jakoś chwilowy zanik pamięci miałemCorsę to kojarzę w nadwoziu kombi
![]()
Sorry za OFF ale...widziałes kiedyś Toledo pierwszej generacji w nadwoziu kombi??? Mam gdzieś fotki takiego auta, a co najlepsze na numerach z Ropczyc.
pozdrowienia dla Dominika oraz dla 156 RDE 9**9 1.8 ts widzianej pod Rajem w sobotę kilka minut po 14mrugałem Ci z audi a2 jadąc za Tobą
![]()
pozdrawiam alfe Korzenia, którą widziałem dzisiaj w Sędziszowie ok. 15.30, stojącą prawdopodobnie pod domemniestety z karteczką sprzedam
![]()