No i już nie jestem posiadaczem Alfy dziś sprzedałem swoją i wbrew opini niektórych da się sprzedać 156 za duże pieniądze... teraz jakiś bobek na przetrwanie zimy i wiosną poszukiwania 159 ruszają pełną parą![]()
No i już nie jestem posiadaczem Alfy dziś sprzedałem swoją i wbrew opini niektórych da się sprzedać 156 za duże pieniądze... teraz jakiś bobek na przetrwanie zimy i wiosną poszukiwania 159 ruszają pełną parą![]()
[
Jak to mówią na wszystko znajdzie się kupiec..tylko kiedy i czy taki jest?
Nawet na te GTA KLIK
Czy znacie jakiś dobrych fachowców w Łodzi i z w miarę szybkimi terminami, co obszywają kierownicę i gałki? Potrzebuję to zrobić w swojej i jedynie wyczytałem o tym tapcar i armj. W jakich kosztach powinienem się zmieścić? Może znacie kogoś kto ma dostępne terminy?
Panowie sorry znów za prywatę ale zapytam jak by ktoś z was wiedział jakieś pewne autko w gazie w poj. 1.6-2.0 do 6 tyś to proszę o info bo muszę czymś zimę prześmigaća nie chcę szukać na wariata 159, z resztą powoli koncze studia i dogrywam jakąś tam robotę to moze jak by wypaliło to 2.4 a nie 1.9 a przecież jak już kupię to za 6ms nie wymienię na 2.4
z góry dzięki za info![]()
[
Jak widać na załączonym obrazku wygrywa:
ALFISTI ŁÓDŹ!
https://www.facebook.com/groups/694333193924073/ - grupa na fb w celu łatwiejszej i szybszej komunikacji.
zeb, czas pomyśleć nad forum![]()
to co rejestrujemy domenę? jeśli tak to jaką alfistilodz.pl ?
sądzę że alfistilodz.pl będzie ok
Zdecydowanie tak!
Ewentualnie alfisti.lodz.pl ale nie wiem jak to cenowo wychodzi. Może być sporo drożej![]()
jestem za choć głosowałem na inna opcję
No niestety, demokracjaA przewaga była miażdżąca
![]()