to czekamy na otwarcie
to czekamy na otwarcie
Forum już jestPanowie kupiłem dziś Opla Vectre B od dziadka
i bedzie to mój zimowy samochód ale ciągle i nadal prosze o informacje jak by ktoś mial zamiar na wiosne sprzedawać 159 w dieselku do 25tyś to piszcie i informujcie! na zlot też jakiś napewno wpadne
![]()
[
questounico jeśli można zapytać to ile dałeś i jaki motor ? bo właśnie poszukuję na pierwsze autko między innymi VB
Forum jako tako jest, ale to nie jest ostateczna wersja, to raz, dwa proszę nie pisać jeszcze, bo przypadkiem mogę coś skasować
Jakieś pomysły co dodać/usunąć z www.alfistilodz.pl/forum ?
Na pewno trzeba poprawić baner na górze, dodać shoutboxa, plugin od pomniejszania fotek...
Ostatnio edytowane przez KubaLa_KARP ; 18-09-2013 o 21:17
szczerze to sporo dałem... wiecej niż chciałem bo 4500 ale ogladałem po 3000-3500 i parchy ta kupiłem z dziennika łódzkiego od pana 55 rocznik sam 5 lat temu z niemiec ja kupił, i założył gaz, nie pognita tylko lekko tylni błonik łapie... reszta super nie stuka nie puka. Zimę prześmigam a na wiosnę 159a Vectre pewnie moja Pani dostanie w spadku
![]()
[
No mieliśmy z zebem pracowity wieczór
Forum jest dopieszczane coraz bardziej i mam nadzieję, że w okolicy czwartku - piątku ruszy w ostatecznej formie :>
Jeśli macie propozycje piszcie śmiało![]()
Na razie największy problem mamy ze znalezieniem odpowiedniego stylu![]()
Witam wszystkich mam problem i potrzebuje pomocy ... Dwa dni temu jadąć Franciszkańską w Łodzi zaczęło mi dziwnie miotać kierownicą. Zjechałem na parking i okazało sie że mechanik walił młotkiem i naruszył mocno śrubę centralną tą którą trzeba wykręcić żeby wymienić łożysko. Pytanie czy ma ktoś taki klucz pozyczyć żeby wykrecic i wkrecic nową w pełni sprawną? Jakieś szczegolne wskazówki przy wymianie sruby? trzeba odkrecac kolo czy nie? nie znam sie na tym wiec pytam zeby nie narobic sobie smrodu, pozdrawiam i prosze o pomoc![]()
![]()
Nie lepiej wrócić do tego 'mechanika' żeby naprawił to co zepsuł?
Chłopaki a co z tym promo filmikiem
Ja się już nie mogę doczekać forum, PS znowu pojawiła się nowa Alfa w Pabianicach pod siłowniąwizytówkę wsadziłem za wycieraczkę mam nadzieję że będzie nas coraz więcej
![]()
[