W okresie letnim były przy Narodowym a teraz z racji spadku temperatury trzeba będzie poszukać jakiegoś zadaszenia
W okresie letnim były przy Narodowym a teraz z racji spadku temperatury trzeba będzie poszukać jakiegoś zadaszenia
Witammozna by bylo zorganizowac jakis wlasnie jeszcze wiekszy spot np w pazdzierniku forumowiczów z polski centralnej, Łódz, Radom, Warszawa, Płock bo odleglosc 100km to nie duzo
ja sam jestem z okolic Radomia i chetnie bym popatrzyl na alfy z innych regionów
spot np. w Warszawie a ktos kto dobrze zna topografie Warszawy by wskazal które miejsce byloby najbardziej odpowiednie
to tylko jakis pomysl których kazdy z nas ma w głowie pewnie wiele. ale moze czas ich realizowac??? a sam widok kilkunastu a Daj Boże kilkudziesieciu Alf to zjawisko niesamowite samo w sobie, wiec pewnie warto by było
))
Ostatnio edytowane przez ar.192 ; 23-09-2013 o 21:49
Również jestem za taką inicjatywą![]()
wiec trzeba ustalic jakis konkretny termin i otworzyc liste chetnycha alfisci ze stolicy niech mysla nad miejscem spotu
mysle, ze taki spot przyciagnal by wielu chetnych zeby sprawic rozkosz swoim oczydlom
)) a bardzo fajnie by bylo poznac wielu alfistów/ek z innych regionów
ja proponuje ktorys z tych dni- 4, 5, 6 pazdziernik. ale to tylko propozycja
moze wlasnie ustalmy tutaj date i miejsce spotu, a pózniej wrzucimy temat w dzial ''zloty, imprezy, spotkania'' czekam na wasze pomysły
![]()
Ostatnio edytowane przez ar.192 ; 24-09-2013 o 21:34
Świetny pomysł, jeszcze nie byłem na żadnym Warszawskim spocie ale chętnie bym zaczął od takiego większego. Piszę się!
Potrzebny kierownik zamieszania który to ogarnie
Pasuje, 5 październik jest git. Nad miejscem trzeba pomyśleć![]()