Witam. Chcialbym odswierzyc temat pokrowcowaczykolwiek z tego powodu iz zbliza sie zima a ja mam skore. I chcialbym zapobiec zmarznieciu mojego tylka. Co o tym myslicie? I co do skory jakie kosmetyki do pielegnacji polecacie?
Witam. Chcialbym odswierzyc temat pokrowcowaczykolwiek z tego powodu iz zbliza sie zima a ja mam skore. I chcialbym zapobiec zmarznieciu mojego tylka. Co o tym myslicie? I co do skory jakie kosmetyki do pielegnacji polecacie?
Proponuje założyć podgrzewanie foteli. Sam będę zakładać niebawem, planuje zrobić poradnik.
Do pielęgnacji skory choćby zestaw Colourlook. Poniżej 100pln wystarcza na 2 auta spokojnie.
Kolego, kupiłem jakiś czas temu super ekstra pokrowce, które miały się idealnie dopasować... i wyjebałem to po 1,5 miesiąca! Po pierwsze z przodu ścisnęły fotele tak że praktycznie znikło trzymanie boczne. Ni jak nie mogłem ich dopasować żeby się trochę zagłębiły w fotele. Poza tym pomimo że miały piankę od spodu jakoś dziwnie się ślizgały, a gumki miałem rozpięte na maxa żeby nie latało i dobrze przylegały, poluzowałem było tak samo, albo gorzej. Z tyłu jako że mam sw były zamki. Fakt kanapę otwiera się może raz w roku ale o podłokietniku trzeba zapomnieć, albo rozpinać zamki wtedy automatycznie pokrowce się rozjeżdżają, lipa krótko pisząc. Miałem lekkie przetarcie na fotelu kierowcy, wziąłem igłę nić i prawie śladu nie ma... po pokrowcach też... Polak mądry po fakcie... Szczerze odradzam kupowanie pokrowców bez uprzedniego obejżenia ich i przymierzenia, tak przez allegro to na pewno nie
Aha, w alfie powiedzmy że nie są demontowalne zagłówki z przodu i trzeba włożyć trochę siły i żabki żeby je wyjąć co zapewne poskutkuje tym że na prowadnicach zagłówków z przodu pozostanie fakt ingerencji w nie(ślady na plastiku po żabce- nawet jak dobrze okręcisz szmatką to albo będzie się ślizgać albo i tak coś się porysuje)