byłbym wdzięczny, bo szukam igły w stogu siana,a tak bym wiedział chociaż że to nie wina map. A może będziesz w Niedzielę na Wyrazowie??
byłbym wdzięczny, bo szukam igły w stogu siana,a tak bym wiedział chociaż że to nie wina map. A może będziesz w Niedzielę na Wyrazowie??
niestety w niedzielę nie mam czasu
W takim razie wysłałem ci moje dane na pw, dzięki za pomoc
- - - Updated - - -
a wie ktoś która wtyczka jest do czego ??chodzi mi o gps i gsm. która jest która. I czy można z powodzeniem lutować kable ant czy nie spowoduje to zakłóceń bo nie chcę rozginać oryginalnej wtyczki jest bajerancko zaciśnięta i nigdy nie uzyskam takiego efektu.
- - - Updated - - -
CUOREVENTI udało się odkodować, dziś za pierwszym razem szok!!! Ale gps i tel nadal nie działają ale spróbuję wyłamać kartę i włożyć do kom.
- - - Updated - - -
Lipa wyłamanie nie pomogło, w tel karta działa. Sms też nia da się wysłać. Ustawiłem operatora ręcznie i lipa
szara gps, zielona tel. niczego nie lutuj wycągnij je z radia i wyrzuć, to są ucięte kable z wiązki przewodów z auta z którego wyjęte było te radio, podłącz kable ze swojej wiązki, zieloną do tel.powinieneś mieć, szarej do gps jeśli nie masz to masz dwa wyjścia kupić oryginalną podstawę anteny AM/FM/GPS/TEL, lub taniej samą antenę do gps za 70-100 zł.
link do aukcji, ta będzie pasować
http://allegro.pl/antena-zbiorcza-na...516347163.html
Ostatnio edytowane przez lezzek ; 25-09-2013 o 19:03
problemu z tel. na pewno nie rozwiążą, ale nie poddawaj się może będzie ok. ja szczerze mówiąc mało go używam, w trasie za miastem czasem słaby sygnał, a komórka w tej samej sieci ma prawie max
Nie mam podpiętej anteny gsm a i tak łapię 2,3 czasem 4 kreski zasięgu. A jeśli chodzi o tel to lubię jak coś działa jeśli już jest. Aha przychodzą mi sms-y z sieci ale widać treści ?? WTF
Na zdjęciach widać, że CAN nie jest podłączony, chyba że robiłeś zdjęcia bez przekręconego kluczyka. Od dziwo, navi widzi antenę GSM, której jak mówisz nie ma. Ponadto trafiłeś starą wersje nawigacji, z softem 26.15. Możesz ją aktualizować do wersji 26.16. Poza tym, navi zgłasza błędy historyczne, dotyczące podłączenia do głośników. Wypadałoby je skasować, ale do tego to już kabel potrzebny. Generalnie navi błędów wewnętrznych nie zgłasza, czyli telefon powinien działać. Mikrofon podłączony?
Niestety mikrofonu chyba nie posiadam oryginalnie, ale bez niego powinno się dać dodzwonić. A myślicie uaktualnienie softu może pomóc