Co się zmieni po wgraniu tego softu bo nie wiem czy warto??
Co się zmieni po wgraniu tego softu bo nie wiem czy warto??
na naszym forum mamy kolegę który naprawia connecty on powinien ci pomóc, jego nick marekkoczta.
napisz czy działa navi
Ostatnio edytowane przez lezzek ; 29-09-2013 o 17:07
lezzek Wielkie dzięki za mapy wszystko działa wiszę Ci browara, upomnij się jak będziesz w Cze-wie. Ale żeby nie było tak kolorowo co jakiś czas gdy navi myśli wyskakuje cd error, po wyjęciu płyty z navigacji okazało się że odtwarzacz rysuje bardzo płyty. Płyta jest wyszlifowana jak papierem ściernym, nie wiecie co może być powodem?? Co do mikrofonu od tel. ojciec ma pozostałości z zestawu głośnomówiącego Nokii myślę to zamontować tylko nie wiem pod które piny to podpiąć.
- - - Updated - - -
Aha!! Są w tych mapach komunikaty głosowe??
Ostatnio edytowane przez lezzek ; 30-09-2013 o 19:51
Dzięki za info. muszę pomajsterkować z tym mikrofonem. A o komunikatach głosowych dowiedziałem się dziś o 5 rano gdy nawigacja ryknęła mi do ucha "turn right". Dzięki za pomoc w razie kłopotów będę się kontaktował.
Dobra w końcu się zabrałem za montaż mikrofonu i od razu blokada. Chciałem się wpiąć w przewody pinów 9 i 18 ale konstrukcja kostki uniemożliwia mi określenie które to przewody. bardzo by mi pomógł ktoś kto wie jakie kolory przewodów kryją się pod numerami pinów 9 i 18 kostki CAN.
Podjąłem znów temat mikrofonu w lampce sufitowej i mam do was pytanie czy kostka na zdjęciu jest od mikrofonu i czy wiecie który pin jest od czego??![]()
oj chyba kostka od szyberdachu ale ręki nie dam sobie uciać, u mnei też podobna majta w podsufitce
~ taka była piękna ! :C
a macie sprawny eLearn żeby się upewnić, bo mam mic i nie wiem gdzie podpiąć a chciałbym mieć a'la fabryka
zauważyłem że na kostce jest wytłoczony napis chinch
Ostatnio edytowane przez sleyer3 ; 13-05-2014 o 15:39
Ktokolwiek wie coś na temat tej kostki??