Witam założyłem ostatnio kierownicę multimedialną do swojej 156, kilka razy musiałem odłączyć akumulator. Gdy wszystko złożyłem wszystko było ok prócz błędu poduszki, kąta skrętu i asr, miałem pojechać na kasowanie błędu może by pomogło. Gdy zgasiłem silnik i chciałem zamknąć samochód pilot przestał działać trudno może kluczyk trzeba będzie zakodować. Wszystko ok rozumiem małe problemy. Niestety gdy rano przyszedłem do samochodu stało się najgorsze, włączam silnik i nie działa komputer, zegary w środkowej konsoli, radio, klimatyzacja a jak podłączam kabel do złącza to nawet go nie widzi, przy włączeniu zapłonu wskazówka prędkości leci do 120 km/h i spada do zera jednokrotnie, a i podświetlenie nie działa od zegarów głównych. Plus to że gdy jadę chwile to na początku tak jak by mi się hamulce blokowały. Proszę o pomoc bo już się załamałem. Może ktoś mi powiedzieć Co się stało, 1. czy te błędy są bardzo poważne, 2. co się stało z pilotem, 3. co się stało z komputerem i niektórymi elementami elektronicznymi deski rozdzielczej i 4. czy to blokowanie się hamulców to przez błąd asr??