może co miesiąc to za często (jak dla mnie), ale co dwa to mogę jeździć![]()
Wyniki![]()
nie chciało mi się robić tabelki
- - - Updated - - -
ja mogę śmigaćtylko, że tor jest dość oblegany więc trzeba sporo wcześniej wynająć i zapłacić za niego od razu (+formalności z automobilklubem)
- - - Updated - - -
tylko - jak mamy tam częściej śmigać to ja koniecznie muszę zrobić twardszy zawias i felga min. 16 cali ... najlepiej 17 ... na profilu 65 to lipa ...
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Impreza fajna i bardzo sie ciesze ze moglem na niej byc, ale tor jakosciowo przecietny. Bylo sporo mega wyrw w poboczach, cale szczescie ze nikt w nich nie wyladowal bo zawieszenie do remontu murowane... Asfalt dziurawy i nierowny. Tu placilismy 90, za Kielce bez szkolenia pewnie wyjdzie ze 150-200 wiec juz wielkiej roznicy nie ma biorac pod uwage wycieczke z np. Wawy. Moze nastepnym razem sprobujemy w Ulezu i chyba pod Radomiem jest jakis kartingowy tor...predosci nie bedzie, ale fun moze byc![]()
Nie mniej jednak wielkie uklony za organizacje i jeszcze raz dziekuje za fajny dzien alfaholika
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Tak już na spokojnie - chętnie się piszę na kolejną edycję. Dziury - nie było tragedii, w zasadzie najgorszy był ten nawrót, bo przed metą wyrwa aż taka tragiczna nie była i dało się ją ominąć. Można się było fajnie wyjeździć i poznać trochę bardziej samochód. :-) Cieszy czas uzyskany na trzecim przejeździe, na czwartym za ostro pojechałem, to znowu jakiś bok się załapało i stąd wolniej. Gdyby udało się go przejechać płynnie, na pewno byłoby lepiej ;-)
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
jeszcze w tym roku pobocza mają być wybetonowane ... jakość asfaltu jest jaka jest .. dla mnie w miarę i da się pośmigać![]()
nie wiem czy przy 20 samochodach dasz radę aby cena Kielc była w okolicach 200 zł .. sam pomiar kosztuje sporo
- - - Updated - - -
dla porównania
Wyniki I WYŚCIGU SAMOCHODOWEGO O PUCHAR PREZYDENTA CZĘSTOCHOWY 25 sierpnia 2013
![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
To jednak te nasze czasy takie super nie bylynikt nie zszedl ponizej 100 Tomi byl najblizej... Ciekawe czym jezdzili uczestnicy tego wyscigu. Mysle ze najlepsze bylyby jakies zrobione picanto czy inne seicento, male lekkie i zwrotne
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Z dziurami nie było problemu , gorsze się trafiają na drodze .
Cieszy fakt ,że mój ciężki wóz drabiniasty z automatem nie odstaje aż tak bardzo od czołówki
A do zrobienia czasu poniżej 100 to tylko jakies małe zwrotne ping pongi musiały byc .