Potwierdzam, nic nadmiernie się nie grzeje, miałem już różne rozwiązania, obecnie mam moduł na długich, światła zapalają się po uruchomieniu silnika, gdy napięcie w instalacji wzrośnie do 13,4V, włączenie innego w reflektorach światła rozłącza moduł. Jeszcze nikt mi nie mrugał, że go w dzień oślepiam.Gdyby trafił się nadgorliwy policjant, wystarczy odłączyć masę z modułu (1min) i jest norma.
nie wiem czy było
ale znalazłem taki filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=vOmPq82DoZA
Nie jestem obeznany za bardzo w temacie, ale czy można tłumaczyć się w razie kontroli, że przypadkiem nie załączyłem mijania, jak myślicie ? ...
A co powiecie na coś takiego: LED Daytime Running Lights and fog lights Alfa Romeo 159 (from 2005) ??
Wychodzi koło 710 pln za komplet + koło 90 pln za wysyłkę. Zakup grupowy?? Może jakąś zniżkę wytargujemy![]()
Ja generalnie astanawialem sie nad OSRAM LED FOG za ponad 1000 zlwiec jesli jest jakies lekko tansze rozwiazanie pisze sie, ale warunek jeden - szybki termin realizacji
Czy ten zestaw tez tak samo jak osrama ma doswietlanie zakretow czy midanie przy awaryjnych lub wraz z kierunkami?
Pozdrawiam