Strona 13 z 37 PierwszyPierwszy ... 34567891011121314151617181920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 366

Temat: Lifting

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    koło koła
    Auto
    emty

Domyślnie

Cytat Napisał Alan22 Zobacz post
    Dzięki bardzo W czwartek podjadę i dowiem się więcej.
    zara prrrrrr, spokojnie, nic nie kupuj teraz poczekaj, 80+k pln za taki samochodzik to jednak bardzo bardzo bardzo drogo, poczekaj do wiosny pare miesięcy i sobie weźmiesz za 70+ z 2013 albo może spodoba ci sie bardziej my2014 kto wie?
    może poczekasz na następce 159 aj?

Użytkownik Embrion Avatar Nevan
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Giulietta 1.4 TB Distinctive MA Sportiva QV Line

Domyślnie

... albo nie wezmie bo już go nie będzie. Od kiedy kupiłem Giuliettę nagle zrobił się ich wysyp na mieście hmm ciekawe czyżby popyt wzrósł właśnie ze względu na lift? Akurat w momencie jak ja kupowałem samochód (a chciałem zamówić i byłem gotowy czekać na niego trzy miesiące) już nie można było zamówić przedliftowej wersji z fabryki bo linia zamówień zamknęła się w połowie sierpnia więc kupiłem ze stocku. And I'm very happy with this.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Cytat Napisał barnio Zobacz post
    Nie ma jeszcze elektrycznych foteli (ale sa chorendalnie drogie) , pakietu Widocznosc i pelnej skory. Basic-owe audio gra bardzo ok, szczegolnie z dopietym ipodem, zas wbudowana navi jest niewygodna. Wytarguj jeszcze oryginalne dywaniki i wykladzine bagaznika - wyglada super.
    Ale szklany dach jest super, pomijajac otwieranie w lato to nawet zamkniety ladnie doswietla wnetrze.
    Elektrycznie regulowane fotele mają boki na dole zabudowane takim badziewnym plastikiem - tylko dlatego wybrałem ręczną regulację - ten plastik zasłaniał piękną, czerwoną skórę...

Alan22
    Gość

Domyślnie

Co będzie to wezmę Bose i navi odpuszczam, smartfona mam na tyle dużego ze spokojnie wystarczy jako navi, a głównie po Wawie się poruszam(znam miasto na pamięć) Głośniki zawsze idzie wymienić
    Najważniejsze aby była czerwona w manualu i miała pakiety Premium,Sportiva

Użytkownik Dwusuwowiec
    Auto
    Giulietta 1.4 TB Multiair

Domyślnie

Dzisiaj siedziałem w Julce po lifcie. Kierownica zdecydowanie fajniejsza, fotele mają również lepsze boczne trzymanie i siedzisko jest lepiej ustawione. Szkoda, że listwa z przełącznikami została zastąpiona przyciskami, które zostały wciśnięte gdzieś po prawej stronie obok kierownicy. Ekran bez sęnsu, ale takie to dzisiaj czasy. Wejście USB jest teraz przy przełączniku DNA. Tutaj ktoś pomyślał. Skóra na kierownicy jest fajniejsza niż dotychczas. No i od marca QV będzie mięc 240 km i będzie dostępna tylko z TCT.

A poza tym to nic się nie zmieniło - ach no tak, grill jest trochę inny. Ale to taki detal, że tylko fani AR zauważa. Last but not least, klamki są teraz chromowane.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał Benzina Zobacz post
    Wejście USB jest teraz przy przełączniku DNA. Tutaj ktoś pomyślał.

A poza tym to nic się nie zmieniło - ach no tak, grill jest trochę inny. Ale to taki detal, że tylko fani AR zauważa. Last but not least, klamki są teraz chromowane.

No to jest właśnie bez sensu -ja pendrajwa ruszam raz na kilka miesięcy, więc wolę, że jest schowany.

Zapomniałeś o innych obwódkach halogenów - też dla fanów .
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Rowerzysta Avatar TILT
    Auto
    Giulia Sprint MY21

Domyślnie

Super że klamki poprawili. Czy gałka zmiany biegów jest aluminiowa zamiast tego niefajnego plastiku? Czy siedziałeś może w wersji exclusive, chodzi o mi o Twoją opinię na temat tapicerki skórzano-materiałowej?

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Giulietta 1.4TB Distinctive/Sport/Premium/Dach

Domyślnie

Cytat Napisał TILT Zobacz post
    Super że klamki poprawili. Czy gałka zmiany biegów jest aluminiowa zamiast tego niefajnego plastiku? Czy siedziałeś może w wersji exclusive, chodzi o mi o Twoją opinię na temat tapicerki skórzano-materiałowej?
    Uwierz mi - plastikowa jest 100% lepsza od aluminium.
    Zona w C3 Picasso Exclusive ma aluminiową - dobrze wygląda i to jest jej koniec zalet. Jak tylko jest trochę chłodniej to jest niemile zimna w dotyku, a w zimą bez rękawiczek nie jesteś w stanie zmienić biegu bo ręka momentalnie drętwieje od zimna gałki.
    P
    Ostatnio edytowane przez barnio ; 06-11-2013 o 23:49

Użytkownik Dwusuwowiec
    Auto
    Giulietta 1.4 TB Multiair

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    No to jest właśnie bez sensu -ja pendrajwa ruszam raz na kilka miesięcy, więc wolę, że jest schowany.

Zapomniałeś o innych obwódkach halogenów - też dla fanów .
    Masz racje, zapomniałem o obwódkach halogenów.

Użytkownik Rowerzysta Avatar mc007
    Mieszka w
    Chorzów
    Auto
    159 1.9 q-tronic

Domyślnie

We wszystkich salonach już stoi poliftowa? Chętnie bym obejrzał w Katowicach