witam. na poczatku chciałem się przywitać gdyż jestem tu nowy. Zakupiłem pare tygodni temu belle 166 kolor nervo volcanopo 3 latach walki z małżonka i przerobieniu kilku marek namówiłem na alfe. ech gdybyście widzieli spojrzenie mojej luby gdy przesiadła się z passata do 166
bezcenne.hehe. Konkretnie mam pare pytań co do tego modelu. -->2.0 ts- czy wasze silniki pobieraja olej? bo mój z przebiegiem 160000 tys udokumentowane serwisem pobiera na jakieś 1000 km ok 100ml olejku,może nawet więcej a silniczek suchutki na 100%. --> jak odpowietrzyć układ chłodzenia po wymianie płynu bo w aucie słychać jakby w nagrzewnicy było powietrze bo bulgota jak w zlewie, i ile konkretnie w cały układ wchodzi litrów? --> do wymiany mam łożysko z przodu, czy wymieniać same łożysko czy z piasta? może jakieś namiary na same łożyska macie?--> szyba kierowcy otwiera się normalnie ale zamyka już z oporem i staje w połowie i na raty trzeba domykać po trochu.czy to wina złej regulacji tu dzież podwiniętej uszczelki czy samego silnika bo np już jest zmęczony? --> czy posiadacie panowie i panie rozpiskę poszczególnych bezpieczników ? bo podgrzewanie fotelików mi nierobi
--> czy jak właczacie grzanie tylnej szyby to szumi wam radio ?? jakiesz to irytujace jest. --> niemam zmieniarki i navi
czy ma ktoś z was transmiter?? jak z jakościa dzwięku z tego wynalazka?
pozdrawiam i czekam na odp.