ok, czyli chetnych bardzo bym rposil do czwartku dac mi znac czy bedziecie i ile osob, bo kolega musi dac znac wlasicielowi ile mniej wiecej sprzetu przygotowac![]()
ok, czyli chetnych bardzo bym rposil do czwartku dac mi znac czy bedziecie i ile osob, bo kolega musi dac znac wlasicielowi ile mniej wiecej sprzetu przygotowac![]()
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
Witam :-) obserwuje temat i pisał bym się z dwoma osobami. Ja i Jeszcze dwóch kolegów. Niestety chyba nie dam rady przyjechać Alfa, bo w sobotę mam zamiar zabrać się za piaste tylna ale pojawimy się focusem :-) najwyżej będę kończyć w niedzielę :-)
Wysłane z mojego HTC One S
wpadajcie czym chcecie, wazne żebyście byliogolnie to nie spot alfy, tylko zaproszenie dla alfistów na naprawde fajna zabawe
prosilbym jutro o potwierdzenie tych ktorzy wyrazili chec uczestnictwa w malowaniu czy bedziecie napewno i w ile osob, moze byc na priv. dodalem adres w pierwszym poscie marketu kaufland w oświecimiu gdzie spotykamy sie o godzinie 14. ja najpewniej bede alfą wiec szukac mnie na parkingu
![]()
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
ja niestety odpadam, dobrej zabawy
oki, a reszta ?? wsumie jak jutro dacie znac tez bedzie okfajnie jakbyscie sie zebrali bo chyba troche ludzi bedzie i szykuje sie fajna zabawa
![]()
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
Ishan mogę dać znać ok 12 jutro? Kolega nie jest pewien czy da rade jechać?
Wysłane z mojego HTC One S
no to bez kolegow sie nie da ?? kurde liczylem na alfistów a tu kolejny sie wykrusza
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
no i po malowaniubyło jak zawsze czyli świetnie, szkoda że nikt z alfistów sie nie wybral, mam nadzieje ze nast razem moze uda sie zebrac kilka osob z forum
![]()
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4