Witam mam pytanie czy można bez problemu przejść ze sport packa na zwykłe zawieszenie i co byście polecili ponieważ mam pękniętą sprężynę i będę wymieniał to bym całość wymienił![]()
Witam mam pytanie czy można bez problemu przejść ze sport packa na zwykłe zawieszenie i co byście polecili ponieważ mam pękniętą sprężynę i będę wymieniał to bym całość wymienił![]()
która sprezyne masz pęknietą??
możesz podac orientacyjna wys. sprężyny??
znam kogos kto ma na sprzedaż sprezyny z sportpacka
pzd.
Przód od strony kierowcy mogę zmierzyć tylko czy na aucie nie będzie przekłamania bo jest obciążona
- - - Updated - - -
mam jeszcze jedno pytanko odnośnie tyłu a mianowicie mam bardzo nisko opuszczony tył i bardzo twarde zawieszenie jedna osoba z tyłu siądzie i nie da się jechać jak bym na desce jechał do tego 17 felgi . Więc moje pytanie czy mogę same amortyzatory na miększe wymienić czy np nie będę tarł kołami po nadkolu jak bujnie autem
Z tyłu możliwe, że padł Tobie nivomat. Poszukaj na forum zamiany na zwykłe.
Wyklepało S3 mini!
user Izane ma na sprzedaż nówki sprezyny przednie, obnizajace, tyła ma na sprzedaz z sportpacka uzywka, napisz do niego PW,
opisze dokladniej,
pzd.
ok dzięki trochę poczytałem i się trochę rozjaśniło w głowie , założę standard jednak wolę wygodę niż optykę zwłaszcza na polskich drogach pozdro.