No to mrugaj Punciakiem jak mnie będziesz gdzieś widział
PS Hubert jesli wina leży nie po Twojej stronie i naprawa będzie z ubezpieczenia OC sprawcy do oddaj Alfę do ASO Alfy w Miłocinie zrobią Ci na nowych gratach i będzie git - jeśli chcesz mieć w miarę to ogarnięte i wyrwiesz może jakieś auto zastępcze za free.
Ja tak miałem![]()
i zrobia mu szkode calkowita bo wartosc naprawy przekroczy 100% wartosci pojazdu
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Pozdrowienia dla Julki Piotrixa widzianej dzisiaj przed 7 koło torów za Albertowemniestety w tej mgle nie zobaczyłem kierowcy i machałem z Fiata Scudo.
Pozdrawiam kierowcę zielonej 156 sedan, RJS, z tylu ramki klubowe obok którego zaparkowałem wczoraj pod Millenium Hall po 16.
Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2
Pozdrowienia dla Tymina widzianego dzisiaj (a raczej jego 4 kółeczka) pod Lidlem na krakowskiej ok 13![]()
Pozdrowienia dla set669 widzianego ok. 11:00 kolo ASO fiata i kierownika ar156 rze ktory przed momentem stal za moja TI na Legionow
Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4
Diagnostyka i modyfikacje softów; CHIPTUNING DPF EGR VSA TVA SCR info @ marcin [ małpa ] firma.xin.pl
Pozdrawiam Ultraviolet widziana pod blokiem i 156 sw widziana również pod blokiem krakowska 18g dzisiaj koło 14![]()
Pozdrawiam serdecznie dwóch Klubowiczów-czarnej 156 SW zaparkowanej pod jednym z bloków przy Krakowskiej 18 i czarnej 146 wyjeżdżającej spod Nowego Świata dziś w okolicach 12.30. Nie pomachane i nie pomrugane bo spacerowałam z psem, ale ciepło o Was myślę![]()