Bez urazy ale Niemcy są na zachód a Włochy na południe a zachwycasz się brzmieniem jakiegoś audi a przecież ALFY brzmią najlepiej![]()
Bez urazy ale Niemcy są na zachód a Włochy na południe a zachwycasz się brzmieniem jakiegoś audi a przecież ALFY brzmią najlepiej![]()
Maciass zabijee ciee za to ze sie nie odezwałes!!ja lece jutro do szczecinkaa... o 8:30 bede kolo ratusza dawaj tez!!
![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Można spotkać się ok 10:30 w Turowie przy zjeździe z DK11 na Wilcze Laski - jak się wyrobicie![]()
Niestety przesadziłem wczoraj z % i obudziłem się po południu...
Czyja Bella stała w Wilczych Laskach z lotką na bagażniku i naklejką na dole drzwi?
mojaa... chyba was widziałem staliscie przy niej chwilke... byliście chyba we 4... jedna kobieta i trzech facetów tak? albo we 3... nie pamiętam juz...![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Stać staliśmy, ale skład mieliśmy inny2 facetów i 2 kobiety
Moja i kolegi Kolek23 stała po tej samej stronie ale troszkę dalej (bliżej driftu), a koło klasycznych BeEmEk z Rosji stał 147 kolegi Zip.pl
Szkoda że się spotkaliśmy żeby pogadać. Może innym razem się uda
A tak w ogóle to 9.11. będę w Słupsku, więc będzie można ogarnąć jakiś mały spot.
ja tez bede w słupsku tego dnia, bo wybieram sie do dziewczyny. wiec kombinujcie cos, to wpadne![]()
Oczywiście nie jakimś późnym wieczorem, bo będę imprezował![]()
![]()
panie i panowie czy cos sie jutro dzieje?