Witam,
Dzisiaj wymieniając nagrzewnicę niechcący urwałem tą część silnika. Jest to taki plastikowy element, którego wchodzą węże z paliwem. Bez tego od razu wylewa się paliwo. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Witam,
Dzisiaj wymieniając nagrzewnicę niechcący urwałem tą część silnika. Jest to taki plastikowy element, którego wchodzą węże z paliwem. Bez tego od razu wylewa się paliwo. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
witam
to kolektor paliwa, widze ze złamany, no to okolo 350zł nie Twoje, trudnodostepny, na zamówienie w fiacie
, w przyszłym tyg bede miał na stanie taki kol, własnie do mnie idzie, w naszym sklepie autosklep24, w cenie 360zł na zamówienie, okolo 7-10dni, tak mi powiedziano.
pzd.
No jak widać, możesz sobie jakoś pokleić jeśli się uda, w sumie to gdzieś mi się to to wierciło po warsztacie.
Pisz w poniedziałek.
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Dzięki. Napisałem Ci na priv wiadomość.
ciężko będzie to skleić (choć nie mówię że to niemożliwe), ze względu na zabrudzenia z ON, wiem bo próbowałem (przeciekało). Spokojnie można brać używkę (ja tak zrobiłem), nie jest to jakaś część która musi być nowa bo się zużywa.
Ostatnio edytowane przez Dawid_Zielu ; 20-10-2013 o 14:39
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
dokladnie, można uzywke jak sie znajdzie, ja szukałem kilka dni i w koncu zamówiłem nówke, klejenie też sie nie powiodło z powodu zbyt dużego nasiąknieciu paliwem.
pzd.