Po ostatnich opadach również zaczynam się zastanawiać nad chlapaczami :wink:
Po ostatnich opadach również zaczynam się zastanawiać nad chlapaczami :wink:
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Witam!
Powyższe chlapacze to oryginały czy model "uniwersalny"? Myślałem nad chlapaczami do przodu-oryginały są jeszcze w ASO za niecałe 120 zł![]()
powiem szczerze myślałem że te chlapacze będą wyglądać gorzeja tu naprawdę fajnie się to prezentuje. A u mnie jest też tragedia... Wymyje auto i przejade nawet po jednej kałuży a tu wszystko brudne... A na czarnym widać kompletnie każdy brud
![]()
Czy kupował ktoś z Was te z allegro? Są niedrogie (50 zł komplet), ale czy nie będą to pieniądze wyrzucone w błoto? Czy rzeczywiście pasują do tylu modeli AR? Nie wiem dlaczego na co niektórych ta guma się tak błyszczy? Trochę tandetnie to wygląda ;//
ja nie mam czarnego, a granatowy kolor i czesto po myciu mam juz brudne drzwi od błota :/Napisał showtime
chlapaki raczej nie sa ozdoba,ale w naszych warunkach czasem sie przydaja.mysle ze takie jak mam nie szpeca auta.szczegolnie przednie chronia boki przed kamienami z pod kol.na zdjecie mozna kliknac by lepiej zobaczyc
Te Twoje chlapacze to tworzywo sztuczne czy guma?
Dokładnie gonzoNapisał gonzo
ja również wolę częściej na myjnie zaglądać niż... Te chlapacze nie są na moje nerwy... :wink:
Może ktoś się skusi:
http://moto.allegro.pl/item491134551...5_156_164.html
Chlapacze do Alfa Romeo :?
Zakładał już ktoś takie chlapacze? Co do części montażowych do każdego wychodzi po 1 szt. blachowkrętu i po 2 szt. żabek. Wie ktoś do czego przykręca się te żabki? Najlepiej byłoby przykręcić na 3-4 blachowkręty jednak zastanawiam się czy zagłębiając się w plastikowe nadkole nie dowiercę się do którejś z blach - nie chciałbym przyczynić się do powstania potencjalnych ognisk korozji ;//Napisał williamdrake