Wczoraj odbyła się ostatnia w tym roku impreza z cyklu "klasyki nocą". Pojawiło się zaskakująco dużo - jak na tak niską temperaturę - pięknych rupieciTym razem organizatorzy chyba już tak mocno nie zwracali uwagi na to, żeby wjeżdżający na plac samochód miał 20 (25?) albo więcej lat. Czego przykładem może być m.in. Subaryna.
Kilka zdjęć:
![]()
Jakiś pomysł na nadchodzący weekend ?
Może dla odmiany druga strona miasta ? No i plener Morasko
147 powodów do zadowolenia
U mnie szkoła, odpadam. w długi łikęd za to mogę się pojawić. Oraz jestem chętny na spotkanie w nowym miejscu![]()
Żebyś znowu przymarzł na stałe?
Nic nie obiecuję, ale na 70% pasuje mi ta sobota i morasko, przynajmniej będzie gdzie kawę kupić.![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
ja nie wiem gdzie to inne miejsce ale moge się zjawić![]()
Dawajta mapkę![]()
Mam nowe linkiręcznego
o mapke to do KHOTa, bo ja to przeważnie podążam za tłumem![]()
147 powodów do zadowolenia
A to już zależy gdzie wiara się będzie chciała zjechać. Ja optuję za plenerem póki pogoda dopisuje więc to by oznaczało tym razem morasko, gdzieś między matematyką a biologią, żeby nie trzeba daleko biegać do wodopoju kawowego.
http://goo.gl/maps/EmJCu
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."