Nie licz na to...Napisał DeeS
Nie licz na to...Napisał DeeS
Eee tam, drzwi są super, bo są ogromneotwieraja sie szeroko, nie ma problemu z wsiadaniem do tylu.
Popatrz na to (masz blisko):
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5757225
Poza tym ubezpieczony i po przegladzie - masz troche kaski zaoszczedzone. Bedzie na czesci.
imo nie warte tej ceny. Manualne lusterka i brak klimy :< Poza tym wyglada jakos tak dziwnie jak by odpicowana pod sprzedaz. Bez alu jestNapisał Magic
Ta alfa juz dlugo na allegro wisi. Nie ma klimy i alumow a pozatym 1.4(
AR 156 2.5 V6 Q2
AR 145 JTD '99 byla
AR 156 2.0 TS byla
Czy alufelgi to jakiś problem kupić po zakupie auta?
FORZA ITALIA !
Moze i nie problem ale i nie maly wydatek.
AR 156 2.5 V6 Q2
AR 145 JTD '99 byla
AR 156 2.0 TS byla
Ale weź pod uwagę, że gdy sam będziesz dokupował felgi, to sobie wybierzesz wzór jaki Ci się najbardziej podoba. A tak jesteś skazany na to co już jest.Moze i nie problem ale i nie maly wydatek.
Znów na Allegro pojawił się ładny komplet z QV przed liftingiem za 550pln. Jakieś nasilenie tego wzoru. Trzeci komplet w ciągu miesiąca. Jak ja szukałem tego wzoru to ponad pół roku czaiłem na allegro. Zabuliłem prawie 700pln za felgi które musiałem prostowac i malować. Ale za to jak wygląda![]()
Jak bys potrzebowal felgi to ja Ci oddam swoje oryginaly Alfy te co sa na moim autku za bardzo dobre pieniadze, tyle ze na wiosne albo na poczatku roku jak bede kupowal nowe.
Ale to jest OT, wiec nie bedziemy tu mowic.
Jezeli kupie alfe bez alu to z checia.
Jutro jade na gielde ale nie sadze abym cos kupil naprawde ciezko o alfe mozliwe ze i kupie cos innego![]()
AR 156 2.5 V6 Q2
AR 145 JTD '99 byla
AR 156 2.0 TS byla