fajnie by było ktoś z aparatem by się przydał...tylko chyba musiałby być 2 minuty wczesniej
fajnie by było ktoś z aparatem by się przydał...tylko chyba musiałby być 2 minuty wczesniej
postaram się pojawić.
mimo wszystko proponuje zapodać temat na Alfisti Łódź, bo szczerze to przez przypadek tu zajżałem, a tam chyba nie tylko Ja jestem regularnie![]()
na piszemy...
Kolego polecam Wrocław w 100% :-))) piękne miasto :-)) sam się tam oświadczyłem na "moście miłości" (Most Tumski) przy Ostrowie Tumskim :-))) super miejsce, jeśli miałbyś się zdecydować to kup sobie w swojej okolicy kłódkę bo tam są dużo droższei najlepiej wygraweruj jakiś napiś bo ja spontanicznie kluczykiem strugałem
P oczywko klucz do Odry :-) a restauracja to Wieża Ciśnień we Wrocku, super żarcie, atmosfera, jeśli byś się zdecydował mogę Ci podrzucić namiary :-) pozdrawiam i wszystkiego dobrego!
A co ma Wrocław do Łodzi? :O
Niestety niewiele...
Kolego, możesz to jeszcze zrobić inaczej. Przypiąć inną kłódkę z przełożonym pierścionkiem i potem gdzieś obok przypinać tę wspólną. Jak narzeczona nie zauważy tamtej to Ty być zwrócił uwagę. Potem dla śmiechu zaczął być sprawdzać czy któryś z kluczy nie pasuje i BUM.
jak tam z tymi oświadczynami ??bo się sporo osób dopytuje w temacie
tutaj
http://alfistilodz.pl/forum/showthre...tid=107&page=2
chyba się nie rozmyśliłeś ?![]()
Jeśli jeszcze Ci zależy żeby cokolwiek załatwić z tym parkiem to jak najszybciej prosze o kontakt bo bardzo mało czasu zostało a nie znam szczegółów i nie mogę nic załatwić wiec dzwoń do mnie 501545779
WWW.TMIN.PL - ELEKTROMECHANIKA, KLIMATYZACJA, WULKANIZACJA(WYM.OPON), ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZEŚCI TEL. 501-545-779
AUTA: jest 147 1,6TS, CHRYSLER 300C
była 145 1,4TS, 156 2,4jtd, 159 SW Ti 2,4 jtdm Q4, 156 2,5 V6
Witam
Przepraszam że sie długo nie odzywałem ale oświadczyny trzeba przełożyc na inny termin nie wiem niestety jeszcze na kiedy konkretnie. w ubiegły weekend mieliśmy wypadek z narzeczona przyszła niby nic bardzo groźnego ale leży w szpitalu na najbliższych dniach maja ja wyspuścić do domu ale wiadomo, trzeba teraz czekać bo ma problemy z nogą i chodzenie kiepsko jej narazie wychodzi
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie i mam nadzieję że odbijemy to w winnym terminie do końca roku może będzie śnieg i fajniejsza pogoda.Mam nadzieję że zrozumiecie...