Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 72

Temat: [156] Alfa Romeo - lampy stylizowane na 159

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Qki
    Mieszka w
    Zamość, Lublin
    Auto
    AR 156 2.4 JTD 20V

Domyślnie

Cytat Napisał obserwator737
    Cytat Napisał PietereQ
    "Zagadnienia dotyczące tuningu mechanicznego, czy mającego poprawić właściwości jezdne."
    Można by usunąć opis działu, nie pasuje do zawartości.
    ale lampy od innego modelu czy dobajerowane lusterka przecież optycznie dodają jakieś 50 koni DD DD DD ...do tego aerodynamika takich lusterek zmniejsza CX DD DD DD ...ja bym zostawił , niech ludzie się dowiedzą z tego forum co zrobić aby ich Alfy były lepsze DD DD DD
    Taaak, very fanny.. :/

Podobają mi się kierunki na lusterkach to czemu miał bym ich sobie nie zaczepić?
    Podobają mi się lampy ze 159 to czemu miał bym ich nie wstawić?

Jeśli dla mnie Alfa 156 wygląda w 90% pięknie, to dodając lampy ze 159 i lusterka z kierunkami zyskuję wg. mnie kolejne 10% i mam już wymarzony WG. MNIE samochód..

Wolał byś jeździć czymś co jest piękne i jesteś w pełni zadowolony ale jednak jest pewien niedosyt? Ja nie..

Poza tym chyba od początku piszę że nie jestem fanem robienia choinek z samochodów.. Aż tak musisz pokazać że jesteś najmądrzejszy? I każda Alfa musi się Tobie podobać..:|

Kolejny najmądrzejszy z ekipy najmądrzejszych:

Cytat Napisał PietereQ

Najlepiej takie superzajebiaszcze z beemwu emtrzy empałer.

"Zagadnienia dotyczące tuningu mechanicznego, czy mającego poprawić właściwości jezdne."
    Można by usunąć opis działu, nie pasuje do zawartości.
    Jak chcesz coś dodać to dodaj z sensem :|. Podoba Ci sie BMW? No to kup sobie i nie polecaj mi takich rozwiązań..

Po stylu Twojej wypowiedzi wnioskuję że nawet nie przejrzałeś dokładnie tematu, nie zastanowiłeś się jak by to wyglądało, nie wyobraziłeś sobie tego tylko od razu w pastylce miedzy uszami pojawiło się stanowcze NIE - Alfy nie można zmieniać! Ma być seria!

Ta..

Nie lubię jak ktoś drwi.. :/ Wybaczcie..

Siafal89
    Gość

Domyślnie

Na tym forum każdy okazuje się mądrzejszy od przedmówcy, trzeba się przyzwyczaić... Cokolwiek nie wymyślisz, zawsze najpierw jest negacja

Qki, ciesz się, że nie masz LPG bo by Cię spalili na stosie...

Tfaruk
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Qki
    Wolał byś jeździć czymś co jest piękne i jesteś w pełni zadowolony ale jednak jest pewien niedosyt? Ja nie..
    To połączenie nie będzie piękne, bo to po prostu wygląda nienaturalnie. 159 ma dłuższą maskę i tam to pasuje, w 156 już nie.

Nie wiem czemu niektórzy tak się czepiają negatywnych komentarzy. Przecież chyba kolega chciał się dowiedzieć co inni sądzą o jego pomyśle.

Co do możliwości tuningu Alfy to jest to indywidualne podejście każdego do swojego samochodu. Dla mnie wygląd Alfy Romeo jest dziełem sztuki, które można łatwo zepsuć. Przejrzałem już trochę tematów na forum i niestety, ale mi większość przeróbek nie odpowiada. Podoba mi się przeróbka świateł na GTA Look, czy wsadzenie zderzaków od GTA, ale nie podoba mi się już niestety pomysł wsadzania świateł od 159.

obserwator737
    Gość

Domyślnie

ależ zakładaj sobie co chcesz i przerabiaj co chcesz - ja mogę mieć na ten temat swoje zdanie , taka jest istota forów

Użytkownik Romeo Avatar twardy
    Mieszka w
    Bielawa/Wroc
    Auto
    Była 156 20V, chwilowo jakieś Mitsu

Domyślnie

Cytat Napisał Qki
    Do tego dołożył bym tylko jeszcze kierunki na lusterkach , zawsze mi się marzyły kierunki w tym miejscu.
    I jeszcze słome w buty wsadź, co by do kompletu było... Po co kombinować, są kierunki w błotnikach. Nie jestem święty, bo miałem takie pomysły, ale to było w wieku 16 lat.

Zainwestuj w dobrą zawiechę, hamulce, felgi. Ewentualnie rób na GTA-look albo facelifting, a nie składaka ze 159. No chyba że kręci Cię wzbudzanie śmiechu na ulicach, bo jak spotykam takie "wynalazki" na drogach wybucham śmiechem.

Cytat Napisał Qki
    Jeśli ktoś mi udowodni że spojler wpływa znacząco na areo przy normalnych prędkościach 100-200km/h a nie powyżej 250 , to może bym założył...
    Przejedź się po szybkich łukach 190km/h i jak nie odpadną Ci lampy ze 159, napisz czy nie czujesz odrywającej się doopy przy odpuszczaniu gazu lub awaryjnym dohamowaniu...

Bo wygląda na to, że piszesz jakieś pierdoły o przeszczepach alfy, a jeszcze nią dobrze nie jeździłeś...

Sorry za nieco ostrzejszą wypowiedź. Taka moja opinia. Decyzja o przeróbkach należy do Ciebie...

Siafal89
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał twardy
    I jeszcze słome w buty wsadź, co by do kompletu było...
    Jeszcze brakuje tego, żeby sprzedał Alfe a kupił Golfa. W większości tematów tak piszecie... Dopiszesz to w następnym poście? Proszę...
    Patrzę na wasz wiek w profilu i po prostu nie chce mi się wierzyć. Czasem nie wiem czy wszedłem na to forum czy na epulsa...
    Jesteście po prostu żałośni

ViP Romeo Avatar williamdrake
    Mieszka w
    Erlensee (de)
    Auto
    AR 145 2.0 TS QV, Peugeot 207 1.4 Vti

Domyślnie

Cytat Napisał Siafal89
    ...czy wszedłem na to forum czy na epulsa...
    A co to takiego?
    Ik@r 1111
    AR 33 1.7 IE 2000-2008 r.
    AR 145 2.0 16V TS 2008-...

M@T
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Siafal89
    Cytat Napisał twardy
    I jeszcze słome w buty wsadź, co by do kompletu było...
    Jeszcze brakuje tego, żeby sprzedał Alfe a kupił Golfa. W większości tematów tak piszecie... Dopiszesz to w następnym poście? Proszę...
    Patrzę na wasz wiek w profilu i po prostu nie chce mi się wierzyć. Czasem nie wiem czy wszedłem na to forum czy na epulsa...
    Jesteście po prostu żałośni
    Z tym golfem to może i nie było by głupie rozwiązanie....

banita
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał FlaY
    Łatwo jest krytykować innych gdy coś zrobią, jednak właścicielowi auto napewno sie podoba i jest takie jak chciał. Włożył dużo $ i pracy w to auto. Większosc z was nie ma odwagi zmienić cos we własnym aucie pewnie i dlatego podoba sie wam seria
    dobrze że napisałeś większość a nie wszyscy 8) ... i druga sprawa to to że najważniejsze aby auto podobało się właścicielowi !

ViP Romeo Avatar puotek
    Mieszka w
    Rybnik
    Auto
    156FL Q2

Domyślnie

Nie podoba się

I to nie ze względu na to, że to Alfa. W mało którym aucie wypalają takie manewry (Do starszej civici przed 92r. PODOBNO pasują reflektory z Punto II)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia