Pawel, zaproponuj moze koledze Rafałowi czy dalo by sie ten wyjazd znow przelozyc na 10, aa spota zrobic 17...
wiecej osob by bylo...Bo Ja sie boje, ze bedzie na mnie krzyczal, i jak cos to nie mow ze to Ja Ci podalem taki pomysl
![]()
Pawel, zaproponuj moze koledze Rafałowi czy dalo by sie ten wyjazd znow przelozyc na 10, aa spota zrobic 17...
wiecej osob by bylo...Bo Ja sie boje, ze bedzie na mnie krzyczal, i jak cos to nie mow ze to Ja Ci podalem taki pomysl
![]()
Bardziej mi pasuje ten weekend, bo 17.11 może mnie nie być w Sączu. Ale cóż, zobaczymy jakie decyzje podejmie kierownictwo![]()
Po dlugiej nardzie z samym soba, stwierdzam, ze:
1) Mi pasuje i ta Niedziela i Nastepna ( tyle ze w ta bede tylko na chwile )
2) Fajnie by bylo jak by na spocie bylo jak najwiecej osob
3) Moze reszta Niech sie wypowie ktory termin abrdziej pasuje i ustalimy cos wszyscy
4) Niech ta narada odbedzie sie bez nerwow
5) I zadnych podobnych incydentow ( bitki, wyzwiska itp )
6) Patrzac na prognoze pogody w ta Niedziele ma lac, aa nastpena ma byc podobno ladna
7) Wiec jak niektorzy umyli juz auta bardziej beda chyba za terminem nastepnym
8) Nie mamy chyba jeszcze dokladnie ustalonego nawet miejsca spotkania ( chyba, ze Ja o czyms nie wiem )
9) Reszta pozostawiam do ogolniej dyskusji, aby kazdy sie wypowiedzial co o tym sadzi
Mysle, ze troche pomoglem, w razie jakis nieporozumien prosze kierowac wszelkie pytania do mnie, z mila checia na kazde odpowiem, gdyz widze od jakiegos czasu dostala Mi sie wazna rola ( z czego jestem zadowolony i jednoczesnie dumny ) ze moge "kierowac" taka druzyna jaka jestescie Wy, Nowosadeccy Alfaholicy !!
Dziekuje bardzoo za przeczytanie, tego postu gdyz wlozylem w Niego duzo serca oraz poswiecilem troche czasu aby to dokladnie wszystko wyjasnic !!
z Powazaniem:
Marek Kowalski /cichy2310/
No to ja jestem za 17tym.
Alfa Romeo
born not made
Dla mnie obojętne.![]()
Mi obojetne
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Ja się dostosuję
Ale w sumie... wolę teraz.Pogoda ma być lipna a next week do Tarnowa bym sobie pojechał do znajomych. Więc konkretnie i zdecydowanie teraz. Laska tez teraz. Kto jeszcze?
teraz mnie nie bedzie, ale na 100% bede 17. ;P
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW