Mask, a ja nie widziałem takiej Alfy jak w sygnaturze... więc albo sygnatura nieważna, albo byłeś tą czerwoną B5 -tką z ledami![]()
Mask, a ja nie widziałem takiej Alfy jak w sygnaturze... więc albo sygnatura nieważna, albo byłeś tą czerwoną B5 -tką z ledami![]()
Ja niestety musiałem Bellę pozostawić w garażu, a przyjechałem Saabem 9-5
Powiem jedynie, że felgi z sygnatury były na spocie - tyle, że na aucie kolegi Krzysia w srebrnej 156![]()
Ja również dziękuję za wspólną zabawę i okazję poznania nowych sympatycznych osób![]()
dziekuje za dobra zabawe! Piotrek;]
p.s Adi beda moze wszystkie foty które pstrykałeś?![]()
Ostatnio edytowane przez babiuk ; 12-11-2013 o 07:14
Bydgoszcz również dziękuję za miłe spotkanie. Nasz spot trochę się przedłużył. Dziewczyny pojechały do domu a my u Pawła w garażu mieliśmy męskie rozmowy o włoskiej motoryzacji.
A ja z kolei dziękuję wszystkim przybyłym za podtrzymanie tak ogromnej (rekordowej zresztą) frekwencji, bo jak my to mawiamy, samochody nas jednoczą, ale zbliżają do siebie ludzie
Dziękuję mojej wspaniałej Narzeczonej za pomoc w organizacjiTo dzięki Niej mogliśmy zjeść w miarę spokojnie, bo ja początkowo chciałem szybką półtorej godzinną akcję
Dziękuję również naszemu patronatowi medialnemu swiecie24.pl dzięki któremu jeszcze dzisiaj powinna być relacja w portalu i w tym tygodniu w gazecie
Miło jest zobaczyć stałych bywalców z którymi znamy się już od dawna, ale także miło, że na nasze spotkania przyjeżdżają nowe samochody i nowe osoby
Mask, co do grudziądzkiego spotu, to już coś myśl lepiej, bo ja mam kolejny pomysł, ale zdradzę tylko, że musimy czekać na śnieg...Grzechu już się pewnie cieszy w tym momencie, bo się domyśla
Zdjęcia później mogę powklejać, ale nie ma z nich szału bo jakość jest kiepska ze względu na złe oświetlenie wewnątrz. Wrzucę też tabele z wynikami z turnieju
- - - Updated - - -
Jest pierwsza relacja na portalu swiecie24.pl http://swiecie24.pl/Alfy_na_ulicach_Swiecia,10528.html![]()
Ostatnio edytowane przez Abidibi1509 ; 12-11-2013 o 10:18
Dobry tekst, ale przede wszystkim gratuluję spotkania i wspaniałej zabawy. W przyszłym roku muszę i ja do Was zawiatać ...![]()
Również dziękujemy organizatorom za organizacje wspaniałej imprezy.
Nawet moja Alfa znalazła się w fotorelacji![]()