ja proponuje 5 grudnia, pierwszy piątek w plazie, wtedy gdy jest spotkanie innych teamów
ja proponuje 5 grudnia, pierwszy piątek w plazie, wtedy gdy jest spotkanie innych teamów
kurcze bylem wczoraj z chlopakami z ibizy a za tydzien mnie niestety nie ma![]()
czeba zmobilizować wszystki. najlepiej ustalić gdzie i poprostu reklamować to
Czy ten 5 grudnia w PLAZIE to w miarę aktualna sprawa?
no niby każdy pierwszy piątek miesiąca. jajuż sie poumawialem z moimi kumplami i jedziemy. Tylko teraz mam inny problem o której godzinie?? Może bartolini999 się orientujesz
Zazwyczaj okolice 20:30 ... ja uprzedze kolegow z Ibizy ze wpadną alfyNiestety mnie nie bedzie bo mam podsumowanie roku w pracy i musze tam byc
ale mam nadzieje ze uda sie zrobic jeszcze jakies swiateczne spotkanie
![]()
Pzdr.
bylem dzisiaj w tej plazie i stały tylko 4 seaty. Się troszke rozczarowałem
Ale cóż zrobić...
:wink: To moze wpadniecie zemna na spotkanie alf do Bydgoszczy bedzie ognisko itp zadzwoncie do mnie to sie jakos umowimy i pojedziemy razem 692041082 imprezka jest 12.12 o godz 16
DD
Ja bym pojechał ale niestety moja alfinka była u elektryka (sprzęgło od alternatora się zatarło) i się okazało że pompe wody trzeba wymienić. Więc nie posiadam auta.
A tu amortyzatoty mam zużyte, normalnie studnia bez dna ale warto!
Ja bym pojechał ale niestety moja alfinka była u elektryka (sprzęgło od alternatora się zatarło) i się okazało że pompe wody trzeba wymienić. Więc nie posiadam auta.
A tu amortyzatoty mam zużyte, normalnie studnia bez dna ale warto!