Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Temat: Przyciemniane tylne lampy w GT

Użytkownik Embrion Avatar mike87
    Auto
    GT

Domyślnie

faktycznie okazało się, że lampy były malowane sprayem Chyba kupie dwie oryginalne. Choć te przyciemniane wyglądają dużo lepiej na tym samochodzie A jeśli chodzi o widoczność to nie ma z tym problemu. W sumie to juz dwa razy mnie policja zatrzymała i nie wspomniała słowa o tym, że im się lampy nie podobają

alfagt19jtd
    Gość

Domyślnie

bzdura, GT w nocy jest słabo oświetlone, sprawdzałem np jadąc za swoim samochodem na autostradzie...
    co do policji - specjalnie mnie to w PL nie dziwi, nie takie rzeczy tu przechodzą... z drugiej strony
    w kraju cywilizowanym też by nie powiedzieli że się nie podobają - po prostu wezwaliby lawetę

spray - przy odrobinie szczęścia może uda się spolerować

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

kolego, ciesz się, że kierowca, który spowodował kolizję nie dopatrzył się tych lamp, bo raczej homologacji one nie mają. Gdyby się uparł to wezwałby policję, zarzekałby się, że przez niezgodne z homologacją przyciemnienie lamp nie widział światła stopu i dlatego w Ciebie wjechał. Skutek? nagle to Ty stajesz się sprawcą kolizji. Ja na Twoim miejscu kupiłbym komplet fabrycznych, oryginalnych lamp.

alfagt19jtd
    Gość

Domyślnie

pisałem o tym wczesniej...

lampy można próbowac spolerować