z niecierpliwością czekam na rezultaty![]()
z niecierpliwością czekam na rezultaty![]()
No to teraz już wszyscy czekamy z zapartym tchem...oby nikt się nie podusił :wink:
i co tam po niedzieli poszło coś do przodu z nawigacją - mam nadzieję, że tak dajcie znać
Jest juz postep bo udalo mi sie odpalic plyte w navi,tyle tylko ze nie kalibruje mapypokazuje caly czas srodek mapy i tyle.
a odpalacie ją w polsce ?!, mi mape niemiec tez CHYBA odpalało na środku !! :!:
a da się mape zumowac, wybierac adres, przeglądac opcje, odpala język, itp itp itp ? czy tylko jest nieruchomy obraz?
Nie poddawaj się .Napisał sQun49
http://pl.youtube.com/watch?v=2i8K0cw9FXY
Jestem za cienki w elektronice żeby sobie z tym poradzić ale na pewno udało Ci się w...ić parę osób. Ja już do navi podchodzę z dużym dystansem - mogę Ci nawet sprzedać moj zestaw VDO :mrgreen: . Zaczynam sezon więc wolnego czasu będzie jak na lekarstwo aby cokolwiek pokombinować przy aucie. Pozostaje CB i uprzejmość mobilków![]()
Ja bym na twoim miejscu wstrzymał się z tą sprzedażą bo jeśli ktoś kupi nasz patent i udostępni na forum to koszt przejściówki będzie mniejszy ponieważ bez wtyczek i roboty to tylko 100 zł sama wtyczka mitsumi kosztuje w sklepie 200 zł za robotę 50 zł , jak sobie sam zrobisz to masz za 100 zł przejściówkę plus cena vdo ze 250 zł tj (pilot, kabel,czytnik) .Napisał sQun49
Jeszcze jedno te 600 zł za opis jest na sprzęt aby zrobić pełną obsługę navi VDO daytona z przycisków ICS .
Zgodnie z moimi wcześniejszymi słowami i Twoją deklaracją jestem gotów odsprzedać Ci moje urządzenie.
tutaj cyt. "Co do vdo to bez problemu odkupię od ciebie żebyś nie był stratny chociaż jest mi nie potrzebna i nie będziesz się tak irytował że zainwestowałeś parę złoty i nic z tego nie masz . " Dla jasności kosztowała 400 złoty - mogę Ci nawet podać link z allegro...
Nie wierzę w to że uda się zebrać 600plnów dla was na ten schemat... To co trzeba będzie jeszcze dokupić skoro ma to kosztować 100plnów???
Jestem ciekaw za ile będziecie sprzedawać (o ile się to uda ) schematy sterowania za pomocą przycisków ICSa oraz co do tego będzie potrzebne skoro ma kosztować 600 złotych![]()