Strona 33 z 54 PierwszyPierwszy ... 232425262728293031323334353637383940414243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 534

Temat: Navi Polska mapa -zdięcia

Użytkownik Ogier Avatar sQun49
    Mieszka w
    Szewce k/Kielc
    Auto
    166 2.5 V6 + LPG

Domyślnie

z niecierpliwością czekam na rezultaty

smuz
    Gość

Domyślnie

No to teraz już wszyscy czekamy z zapartym tchem...oby nikt się nie podusił :wink:

Użytkownik Rowerzysta Avatar tomek166
    Mieszka w
    Brzeg
    Auto
    Alfa Romeo 166 rok prod. 2002 poj. 2400

Domyślnie

i co tam po niedzieli poszło coś do przodu z nawigacją - mam nadzieję, że tak dajcie znać

melek_italia
    Gość

Domyślnie

Jest juz postep bo udalo mi sie odpalic plyte w navi,tyle tylko ze nie kalibruje mapy pokazuje caly czas srodek mapy i tyle.

Kayrol
    Gość

Domyślnie

a odpalacie ją w polsce ?!, mi mape niemiec tez CHYBA odpalało na środku !! :!:

Kayrol
    Gość

Domyślnie

a da się mape zumowac, wybierac adres, przeglądac opcje, odpala język, itp itp itp ? czy tylko jest nieruchomy obraz?

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał sQun49
    Ja się poddaje... Dziś podłączyłem navigację w sposób identyczny jak odtwarzacz DVD. Na ekranie pojawił się obraz ale niestety z zakłóceniami spowodowanymi brakiem synchronizacji - wyjście podłączenie konwertera i powinno być git. Jednak nie wiem czy jest to warte zachodu ponieważ, jak pewnie się domyślacie ISC będąc w fazie TV nie pozwala na przełączanie między stacjami, zmianę temperatury itd. zatem użyteczność tego rozwiązania jest dosyć niska. Ciekawe czy naprawdę henkel ma sposób na to - chciałbym zobaczyć filmik jak navigacja uruchamia się po wciśnięciu przycisku navi i w tym czasie leci muzyczka z radia

Jedyne co nam pozostaje to płyty z mapą Polski wyprodukowane przez melek_italia - trzymam kciuki za to żeby się udało. Słyszałem że najważniejsze w tej podmianie jest to aby navigacja zczytała zgodny z oryginalną płytą kod ale o co chodzi to nie wiem ponieważ to tylko słowa które zostały mi w głowie po rozmowie z właścicielem lanci lybry.
    Nie poddawaj się .
    http://pl.youtube.com/watch?v=2i8K0cw9FXY

Mieszka w
    Szewce k/Kielc
    Auto
    166 2.5 V6 + LPG

Domyślnie

Jestem za cienki w elektronice żeby sobie z tym poradzić ale na pewno udało Ci się w...ić parę osób. Ja już do navi podchodzę z dużym dystansem - mogę Ci nawet sprzedać moj zestaw VDO :mrgreen: . Zaczynam sezon więc wolnego czasu będzie jak na lekarstwo aby cokolwiek pokombinować przy aucie. Pozostaje CB i uprzejmość mobilków

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał sQun49
    Jestem za cienki w elektronice żeby sobie z tym poradzić ale na pewno udało Ci się w...ić parę osób. Ja już do navi podchodzę z dużym dystansem - mogę Ci nawet sprzedać moj zestaw VDO :mrgreen: . Zaczynam sezon więc wolnego czasu będzie jak na lekarstwo aby cokolwiek pokombinować przy aucie. Pozostaje CB i uprzejmość mobilków
    Ja bym na twoim miejscu wstrzymał się z tą sprzedażą bo jeśli ktoś kupi nasz patent i udostępni na forum to koszt przejściówki będzie mniejszy ponieważ bez wtyczek i roboty to tylko 100 zł sama wtyczka mitsumi kosztuje w sklepie 200 zł za robotę 50 zł , jak sobie sam zrobisz to masz za 100 zł przejściówkę plus cena vdo ze 250 zł tj (pilot, kabel,czytnik) .
    Jeszcze jedno te 600 zł za opis jest na sprzęt aby zrobić pełną obsługę navi VDO daytona z przycisków ICS .

Mieszka w
    Szewce k/Kielc
    Auto
    166 2.5 V6 + LPG

Domyślnie

Zgodnie z moimi wcześniejszymi słowami i Twoją deklaracją jestem gotów odsprzedać Ci moje urządzenie.
    tutaj cyt. "Co do vdo to bez problemu odkupię od ciebie żebyś nie był stratny chociaż jest mi nie potrzebna i nie będziesz się tak irytował że zainwestowałeś parę złoty i nic z tego nie masz . " Dla jasności kosztowała 400 złoty - mogę Ci nawet podać link z allegro...

Nie wierzę w to że uda się zebrać 600plnów dla was na ten schemat... To co trzeba będzie jeszcze dokupić skoro ma to kosztować 100plnów???

Jestem ciekaw za ile będziecie sprzedawać (o ile się to uda ) schematy sterowania za pomocą przycisków ICSa oraz co do tego będzie potrzebne skoro ma kosztować 600 złotych