No ale ile pi razy drzwi wystawiając po normalnych cenach można wyciągnąć na częściach? bo nie wiem czy się bawić w to , i nie lepiej spróbować najpierw za 2.5k sprzedać;] jak nie pójdzie to 2 ;]
No ale ile pi razy drzwi wystawiając po normalnych cenach można wyciągnąć na częściach? bo nie wiem czy się bawić w to , i nie lepiej spróbować najpierw za 2.5k sprzedać;] jak nie pójdzie to 2 ;]
podeślij fotki na dawid2375@wp.pl
Przecież całego możesz sprzedać, handlarze skupują całe auta też i rozbierają je na części. Lepiej się nie bawić, bo zostanie ci kupa złomu który będziesz musiał potem zezłomować i zapłacić za to.
Akurat z tym że zostanie złom to sie nie martwiębo zalatwilbym lewy papier na zezlomowanie no i co zostanie mogę zezlomowac , bo mam kuzyna który tam ksieguje xd zapewniał że akurat z tym nie będzie problemu xd tylko muszę wiedzieć ile mniej więcej można wyjść lepiej , wtedy będę wiedział czy sie szczypac z tym czy nie xd handlarzowi dac na części to ile zarobie podejrzewam że może 1/3 stracę...
Wysłane z mojego HTC One V przy użyciu Tapatalka
Wszystko mam
Sedan srebrny ;]
IMHO masz dwa wyjścia albo sprzedać tak jak stoi albo "zezłomować" i sprzedawać na części. Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy masz czas na bieganie na pocztę lub zamawianie kurierów i wysyłanie. Taka sprzedaż może trwać i trwać są elementy które pójdą od kopa jak dasz dobrą cenę a z resztą będziesz się bujał aż w końcu pojedziesz z nimi na złom. Ja osobiście wolał bym sprzedać w całości, dozbierać trochę i szukać zadbanego egzemplarza z miarę dobrych pieniądzach.