a ja wole czarne stalówki niż jakieś kołpaki lub cudowne chińskie felgi tudzież jakieś inne wynalazki...
Nie do końca też rozumiem takiego podejścia że jak idzie zimia to już na jakieś "koła biedaki" trzeba auto wrzucić bo w zimie się nasze 17' lub 18' lub 19'... rozlecą...a bo to sól, błoto itp .Ile chcecie ich używać 10 lat?
Zimą która trwa mniej więcej od 4 do 6 miesięcy, auto powinno też jakoś wyglądać a nie - "na lato mam 19' a na zimę założę stalowe 16' i jakieś super kołpaki imitujące alufelgi"
Jeżeli ktoś nie ma lub nie chce wydawać kasy na drugi komplet np. 17' to niech przekłada opony co sezon. Alfa będzie wyglądać tak jak należy bez wyszukiwania felg/kołpaków dziwolągów.
cra3y - Twój manifest "felgi muszą kontrastować się z nadwoziem" obaliłeś sam pokazując na końcu bentleya w czarnym zestawieniu.
wg Ciebie "Mózgi lubią kontrast" a na Bentleyu to już mózgowi obojętne?
Jestem takiego zdania że do czarnych, grafitowych felg powinna być niska opona. Bo czarna zabrudzona guma psuje efekt ale nie popadajmy w skrajnosci...
Czarne auta na czarnych felgach - jak dla mnie super zestawienie. Tyle, że zależy jakie auta, jakie felgi.
- - - Updated - - -
Patryczos - mam takie samo zdanie na ten temat.