Polifty są jeszcze zbyt drogie, aby je rozwalać na części. Poczekajcie aż się pojawią sztuki po 5 tyś zł to się zacznie. Powoli zaczyna się ich pojawiać coraz więcej ogólnie na handel i ceny też już są nie wygórowane. Za 5 lat będą polifty w cenach dzisiejszych przedliftów. W końcu kto będzie chciał starą alfę ?![]()
ja kiedys tez wyciagnalem odblysniki i dalem do regeneracji, ale przy skladaniu nie bylo tak fajnie jak przy rozkrecaniu i pewnie cos tam zrabalem i w efekcie swieca slabo(ori xenon). teraz kupilem drugi komplet lamp i tym razem wyslalem cale lampy do firmy zajmujacej sie tym - tmc mc. jak wroca i zamontuje to napisze jaki efekt
co do kiepskich świateł to się z kolegami po prostu nie mogę zgodzić- mam po lifta i " regenerację " wykonałem sam- umyłem oczywiście po rozłożeniu odbłyśnik i soczewkę(były mega brudne) i efekt jest powalający nareszcie widzę w nocy i w deszczową noc również. Oczywiście jak już kiedyś wspomniałem rozłożenie na drobne lampy po liftowej to KOSZMAR - zamiast kleju termo jest jakiś silikono- klej oraz brak możliwości zdemontowania silniczka odpowiedzialnego z ruchy soczewki , ale efekt mmmalina![]()
Ostatnio edytowane przez mikell0 ; 22-11-2013 o 13:48
Moje soczewki też były zawalone, nic nie było widać w nocy, normalnie masakra. Kupiłem nowe lampy i jest teraz jest mega : ).