Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli są to 17-tki to jest to model 5901240 i wg katalogów ma ET 40.5No a jakie ET mają felgi?
Te z aukcji będą do niczego bo są do wszystkiego. Nie będą dobrze wyważone. Pierścień to nie kłopot. On musi być bo na czym Ci się fela oprze???? na samych śrubach przy dystansie 20 mm???? Ten perścień musi mieć 58.1 tak jak piasta tyle tylko że dystans powinien być stoczony w środku na wymiar kołnierza piasty (chodzi o długość kołnierza piasty) tak żeby dystans oparł się o ściankę czołową tarczy hamulcowej. A tak w ogóle to widziałem gdzieś w giełdzie niedawno koleś miał 4 profeski od 156. Powodzenia
z Twoimi problemu nie będzie żadnego, pisałem o dystansach 30 mm i większychfajf ale po co przykręcac dystanse innymi srubami jak one i tak trzymaja sie na pierścieniu centrującym. Wystarczy chyba aby śruba była dłuższa o te 20mm. Zresztą gośc chce mi wysłac taki caly komplet i on na tym jeździl bez problemu więc chyba nie będę miał z tym problemu,
z Twoimi problemu nie będzie żadnego, pisałem o dystansach 30 mm i większych
Mam takie same fele jak Ty tylko tyle że posiadam specjalną limitowaną edycję. W dwóch kolorach (chrom + popiół w koniczynkach). Tył mi wpadł i wygląda to niezbyt ciekawie. Przewertowałem przed chwilą giełdę na str 6 jest ogłoszenie w 156. Zastanawiałem czy nie wziąć od kolesia. Za 4 szt. 20 mm + śruby chce 300 zł (nie wiem czy aktualne jest telefon do niego). Tyle tylko jak weźmiesz 4 to przód Ci wyjdzie poza obręb błotniaka i będzie h...nia. Estetyczny fatal. Z moich obliczeń wynika że do tych fel idealne będą tylko 2 szt po 20 mm na tył i tyle kolego