W całym liczniku jest ich chyba 11- ja wymieniłem kiedyś wszystkie na nowe i zegar teraz pieknie sie świeci w nocy. mmmm az chce się jezdzić
W całym liczniku jest ich chyba 11- ja wymieniłem kiedyś wszystkie na nowe i zegar teraz pieknie sie świeci w nocy. mmmm az chce się jezdzić
[C
Witam! czy za podświetlenie wskazówki na zegarze temperatury cieczy odpowiada też wymienialna żarówka czy jakaś dioda (czerwona) Pytam bo wszystko działa tylko sama wskazówka nie świeci (podświetlanie zegara działa)
Oryginalnie w zegarach powinny być żarówki,więc jeśli nie świeci to poleciała żaróweczka!
...samochód to najbardziej zbliżona do żywej istoty rzecz, jaką potrafi stworzyć człowiek...
Dzisiaj wymieniłem wszystkie żarówki na nowe( profilaktycznie bo tanio kupiłem) i jest ten sam efekt wszystko świeci poza jedna wskazówka , straciłem koncepcje jak to ogarnąć ...
Po prostu rozkręć i zobacz. Rozkręca się zegary na części. Zobaczysz co jest grane. Ja już nie pamiętam co tam było do podświetlenia.
Tak zrobię, rozbiorę na części i podłącze i wtedy pewnie będę widział czy faktycznie wszystkie żarówki świecą , szkoda że tak zimno jest na dworze...