Super, nie widać, żeby się "starzały"
Mam je za krótko, żeby oceniać
Nadruk wyblakł
Czarny plastik ramki wyblakł
Wyblakł i nadruk i plastik
Ramka się "zestarzała", jednak w mało znaczącym stopniu
Nie mam ramki
Ze Strzegomia do mnie jest 150km. Liczyłem że ramki dostanę w max 3 dni a mija tydzień od wpłatyFakt, pisze że dostawa w max 14 dni ale to trochę dziwne że szybciej dostanę części z Italii
![]()
A patrzycie kiedy paczka została wysłana? Paczki są wysyłane tylko raz w tygodniu, czasem 2 razy...
Moje dotarły tylko czekają na założenie. Tylko brakowało wizytówek, które by wylądowały dzisiaj za szybkami dwóch innych Belli stojących w warsztacie razem z moją.
2013-11-20 15: 47 :05 Wprowadzona Wprowadzona do systemu i oczekuje na przyjazd kuriera Wałbrzych 2013-11-21 15: 09 :20 Magazyn nadający Przesyłka została wprowadzona na magazyn nadający Wałbrzych 2013-11-22 13: 14 :54 Magazyn nadający Przesyłka została wprowadzona na magazyn nadający Wałbrzych
Koledzy, takie są warunki a nie inne. Korzystamy z usług KEX ponieważ jest najtańszy, nie będę ściemniał. Zazwyczaj nie ma z nimi problemu ale fakt że czasem zdarzają sie opóźnienia. Dlatego jasno napisane jest że paczka dotrze max w przeciągu 14 dni choć zazwyczaj dochodzi już po 2/3 od wysłania. Czasem natomiast samo przygotowanie do wysyłki zajmuje nam 2/3 dni bo tym wszystkim zajmuje się jedna tylko osoba /nie ja/ która nie pobiera za to żadnego wynagrodzenia. I ta osoba nie codziennie ma na to czas.
Najważniejsze powinno być to że do każdego paczka dojdzie w terminie max do 14 dni od daty wpłaty. A jeżeli komuś takie warunki nie odpowiadają to nikt tu nikogo na siłę do zakupów nie namawia![]()
Na ramki czekałem ok dwóch tygodni, ale rozumiem czemu tak długo, najpierw święta później Nowy RokAle nie były mi potrzebne na gwałt i wszystko ok. Dłużej były trzymane przez firmę kurierską. Alfa od razu lepiej z tymi ramkami wygląda
![]()
Do mnie ramki dotarły bez problemów po niecałych 5 dniach. Założone na samochodzie prezentują się super.