Panowie chyba mi tylko malowanie pozostaje?
Niestety oberwalem czymś. Nawet nie wiem kiedy;//
Verzonden vanaf mijn iPhone 5s met behulp van Tapatalk
Panowie chyba mi tylko malowanie pozostaje?
Niestety oberwalem czymś. Nawet nie wiem kiedy;//
omen , dobierz dobrze lakier i zrób ładnie zaprawkę , oprócz Ciebie się nikt nie skapnie![]()
Nad przednia szyba.
Z wyciągnięciem wgniotki w takim miejscu może być problem niestety. Najważniejsze to dobrze to zabezpieczyć przed ewentualną korozją gdyż jak się rozwinie będzie trzeba wycinać szybę żeby to dobrze zrobić
ktoś kładł na zimę gtechniq c1+ c1,5? Jakieś spostrzeżenia? Jeżeli ktoś byłby zainteresowany mam kilka past z Wolf's do sprzedania - nie używanych oraz połowę dużego strippera.
Niedawno położyłem wosk Collinite 476 i nie wiem czym myć nadwozie. Czy mogę podjechać na myjkę wysokociśnieniową (bezdotykowa) i myć nadwozie aktywną pianą (później płukać wodą demineralizowaną) czy lepiej ręcznie jakimś delikatnym i szamponem (tylko jakim?).
![]()
Na pewno nie pianą (proszkiem) na bezdotyku, bo szybko po tym wosku nie będzie śladu. Na bezdotyk możesz podjechać żeby opłukać porządnie samochód samą wodą demineralizowaną przed (zamiast) myciem. Jeżeli wosk był dobrze położony, to po takim opłukaniu po brudzie nie powinno być najmniejszego śladu. Co do mycia ręcznego, to dowolny dobry szampon będzie ok, z tanich rzeczy możesz wziąć np. szampon od shiny garage, bardzo dobrze się nim myje i nie szkodzi woskowi.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."