Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
"wyścigi" ---
- - - Updated - - -
banda pajaców w ibizach i paskach i vectrach od taty
no i P4 z 2.5 gejQ
czasem jakiś baran z DG we 159 super audio system wypas ( co się spina na światłach pod makro jak z kolegami jedzie - ale nic mu to nie daje)
w kogoś puknieale potem filmik szybko usuwają z YT
autka to może i som fajne czasem ale nie koło 20-22
Tyś widzioł Ty wiesz...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
ostatnie czasy jak bywałem to dopiero po 23 cos fajnego zaczeło przyjezdzac ale tak jak bocian pisze wiekszosc to autka taty ktory na drugi dzien pyta sie syna a gdzie paliwo wczoraj był pełny bak![]()
A tak odbiegne od tematu to bedzie ktos dzis ?
Dobre pytanie![]()
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
I po co to ????Jak tak to ma wyglądać to forum i spotkania miłośników swoich bryczek ,które dają nam radość i czasami w kość to dziękuję i już więcej nie przyjadę na spota ( i tak przecież dzieli mnie duża odległość ) ale mam nadzieję że jak ktoś chce to się będzie spotykał bez względu na jakieś głupie docinki
![]()