Witam,
Ma ktoś namiary gdzie można zakupić gumowe zaślepki przeciw dostawaniu się wody do profili zamkniętych?
mam zamiar zakonserwować podwozie jeszcze przed pierwszymi śniegami i zauważyłem że mam brak 2 takich.
Proszę o pomoc.
Witam,
Ma ktoś namiary gdzie można zakupić gumowe zaślepki przeciw dostawaniu się wody do profili zamkniętych?
mam zamiar zakonserwować podwozie jeszcze przed pierwszymi śniegami i zauważyłem że mam brak 2 takich.
Proszę o pomoc.
Ciężki temat.
Nawet w salonie fiata próbowali mi takie załatwić i okazało się, że i tak są za duże. Na alle chyba do wszystkich sprzedawców wysłałem maila i nikt nic nie ma.
Szukaj używanych. Ja sobie "dostosowałem" te za duże.
Btw.: pierwszy śnieg już był.
147 1.9 jtd 2011-2018
159 1.9 jtdm q-tronic 2018-??
Handlarzynom na allegro trzeba wysłać fotę i zaznaczyć o co chodzi![]()
Słuchaj w tamtym roku miałem podobny problem i po bardzo długich poszukiwaniach znalazłem gościa na allegro o nicku warsztatpusz i myślę ze teraz tez Ci pomoze
Alfa Romeo 147 105km 1.6 16V 2001r.
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._daffodil.html
Ja kupowałem z ASO.. bo kosztują grosze.. tyle że trzeba dokładnie wiedzieć które bo wbrew pozorom jest ich z 10 rodzajów.. różnią się małymi detalami.. przez co ja kupiłem ich trochę za dużo.. bo w razie co dopasuje gdzie będzie trzeba a reszta zostanie na przyszłość.. Bo jakoś ich brak musiał powstać czyli że może się zdarzyć że wypadnie..
My mamy jakieś zaślepki, a jak nie mamy to domówimy![]()
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
pewnie pakują tak jak spinki do półki 147/GT = po 5 sztuk lewa i prawa
a człowiek chce po jednej to musi kupić niby dwa worki
niby sztuka liczmy 5zł ale kup 5 lewych i 5 prawych i już robi się kwota 50zł za dwie i 8 ci zostaje :-)
kiedyś były na sztuki a potem zrobili "paket"
i np ja ostatecznie kupiłem po ok 9zł sztuka kurde