Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Temat: Polacy i motoryzacja - raport 2008

pitt24
    Gość

Domyślnie Polacy i motoryzacja - raport 2008

W sumie nie spodziewalem się,że w TYM raporcie znajdzie się Alfa, ale jak widzę w myśleniu rodaków niewiele się zmieniło.W dalszym ciagu istnieje mniemanie, że VW, Audi i tu oczywiście Toyota są najlepsze i to,że aut na "F" się nie kupuje, że o AR nie wspomne.Choć w tym ostatnim przypadku nawet się cieszę,że nie jezdżę autem, którego wśród setek innych nie mógłbym znaleźć na parkingu.
    Dziwne jest podejście do Skody, jakby nie spojrzeć, przecież to nic innego jak VW.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar adk
    Mieszka w
    ok. Mińsk Mazowiecki
    Auto
    145 2.0 T.S. QV-style

Domyślnie

Jak można dotrzeć do tego raportu :?: Jest gdzieś opublikowany :?:

PabloGarage Group
    www.pablogarage.pl
    Mechanika / Renowacja powłoki lakierniczej / Flokowanie
    facebook.com/flokujemy

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto
    Gtv TS 916 Lusso, 156 JTD SportPack

Domyślnie Re: Polacy i motoryzacja - raport 2008

Cytat Napisał pitt24
    W sumie nie spodziewalem się,że w TYM raporcie znajdzie się Alfa, ale jak widzę w myśleniu rodaków niewiele się zmieniło.W dalszym ciagu istnieje mniemanie, że VW, Audi i tu oczywiście Toyota są najlepsze i to,że aut na "F" się nie kupuje, że o AR nie wspomne.Choć w tym ostatnim przypadku nawet się cieszę,że nie jezdżę autem, którego wśród setek innych nie mógłbym znaleźć na parkingu.
    Dziwne jest podejście do Skody, jakby nie spojrzeć, przecież to nic innego jak VW.
    Myśle że taka opinia się długo nie zmieni ale ma to własnie swój plus w tym że golfiarze i inni tego typu nie przesiadają się na AR

RAQ
    Gość

Domyślnie

Hehe z kad ja to znam Wszyscy moi znajomi mowia ''cos ty kupil'' Sami nie wiedza co mowia.Ja tez sie ciesze ze tak jest,Chlopaki przynajmniej jezdzimy nietuzinkowymi furami i niech tak pozostanie

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto

Domyślnie

Na początku troche mnie denerwowało tłumaczenie innym jak się mylą i jaką mają małą wiedze o AR ale teraz to luzik, ja wiem swoje a oni niech sobie myśla co chcą a po cichu to wiem że pare osób zazdrości i moje autko im się podoba ale się do tego nigdy nie przyznają

RAQ
    Gość

Domyślnie

Najlepiej jak wsiadaja do srodka.Sa w szoku jaki jest wypasik,ale i tak racji nie przyznaja ze jest spoko.

sidkoz
    Gość

Domyślnie

Pamiętam jak kiedyś na zlocie taki małolat ok 19 lat spytał się klubowicza z Poznania czy może wsiąść do jego 166 . Po czym jak wsiadł zapadła cisza i po gdzieś ok 15s słowa "O K....a ale tu jest Zaj.....e" po czym zaczerpnął powietrza.Ps a to jego dziewczyna :mrgreen:

epion
    Gość

Domyślnie

o boze ale piekna ta alfa 166... gdyby jeszcze miala 3.2 V6 to szczyt moich marzen (dot. sedanow ) Najładniejsza jaka widzialem.

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał epion
    o boze ale piekna ta alfa 166... gdyby jeszcze miala 3.2 V6 to szczyt moich marzen (dot. sedanow ) Najładniejsza jaka widzialem.
    Rzeczywiście ładny egzemplarz

Użytkownik Romeo Avatar as
    Mieszka w
    Zduńska Wola
    Auto
    AR 145 / 1994 1,4 BOXER

Domyślnie

Cytat Napisał RAQ
    Hehe z kad ja to znam Wszyscy moi znajomi mowia ''cos ty kupil'' Sami nie wiedza co mowia.Ja tez sie ciesze ze tak jest,Chlopaki przynajmniej jezdzimy nietuzinkowymi furami i niech tak pozostanie
    Ja również obserwowałem niejednokrotnie grymasy i głupie uśmieszki na twarzy pseudoznawców motoryzacji ze swojego najbliższego otoczenia, ale mam to gdzieś i w życiu nie zamieniłbym swojego AR145 na jakiegoś VW golfa i to nawet kilka lat młodszego :wink:
    Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.