Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Temat: SW siatka bagażnika

Użytkownik Rowerzysta Avatar fafa
    Mieszka w
    Knurów/Mysłowice
    Auto
    RWD & FWD & Q4

Domyślnie

Czy mocowanie tej siatki jest na zasadzie P&P czy też trzeba coś wycinać/wiercić? Mam dołożone chyba wszyskie pozostałe siatki do SW (oryginalne akcesoria) i z tego co pamiętam nie zawsze wystarczyło 5 minut pracy przy zakładaniu. Tej jednaj nie udało mi się nigdy zlokalizować.
    33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
    Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
    było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS

szyder
    Gość

Domyślnie

... a czy ktoś kto już zakupił takową siatkę do bagariana SW, może się podzielić wymiarami zakupionej sztuki, tudzież ewentualnie sugestiami odnośnie wymiarów? (wiem że sam mogę sobie pomierzyć, ale auto kilkaset kilometrów ode mnie, miarki brak, a chcę ten zakup mieć już z głowy..)

z góry dzięki za podpowiedzi!

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar sothis
    Mieszka w
    Pawłowice/Jastrzębie Zdr
    Auto
    była 156 1,9 JTD, teraz 159 2.0 JTDm 170KM '09r

Domyślnie

Cytat Napisał szyder Zobacz post
    ... a czy ktoś kto już zakupił takową siatkę do bagariana SW, może się podzielić wymiarami zakupionej sztuki, tudzież ewentualnie sugestiami odnośnie wymiarów? (wiem że sam mogę sobie pomierzyć, ale auto kilkaset kilometrów ode mnie, miarki brak, a chcę ten zakup mieć już z głowy..)

z góry dzięki za podpowiedzi!
    Kupiłem taką siatkę miesiąc temu, wymiary 75x110 [cm]. Siatka dobrze dociska dwie zgrzewki wody mineralnej- to tak celem zobrazowania funkcjonalności siatki Można ją trochę regulować. Wszystko zależy co się chce transportować i jakie przeznaczenie ma mieć siatka, Siatkę kupiłem na stronie http://autosiatki.pl/siatki-samochodowe/ za 49 zł plus koszta wysyłki

Użytkownik Embrion
    Auto
    BMW

Domyślnie

Cytat Napisał sothis Zobacz post
    Kupiłem taką siatkę miesiąc temu, wymiary 75x110 [cm]. Siatka dobrze dociska dwie zgrzewki wody mineralnej- to tak celem zobrazowania funkcjonalności siatki Można ją trochę regulować. Wszystko zależy co się chce transportować i jakie przeznaczenie ma mieć siatka, Siatkę kupiłem na stronie http://autosiatki.pl/siatki-samochodowe/ za 49 zł plus koszta wysyłki
    Pracuję w firmie http://autosiatki.pl od ponad 6lat. Jeśli ktoś byłby zainteresowany siatką, chętnie pomogę.

Mogę również zaproponować 10% rabat dla forumowiczów.
    Bardzo chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
    W przypadku kontaktu poza forum proszę w mailu napisać (forum.alfaholicy.org - Rabat)

Użytkownik Embrion Avatar canada
    Auto
    Alfa Romeo 159 SW 2.0 JTDm 212KM 436Nm by Cinsoft

Domyślnie

Witam wszystkich,
    Wyciągam temat. Mam pytanie do osób mających siatkę seryjnie. Domówiłem uchwyty do mocowania siatki dla tapicerki szarej tyle, że przyszły czarne. Numery się zgadzają. Czy to możliwe, że do szarej tapicerki montowane był czarne uchwyty w suficie? (Teoretycznie do wyboru były tylko jeszcze beżowe)
    Druga prośba, czy mógłby mi ktoś podać w jakich odległościach od brzegów podsufitki (tył, bok) znajdują się śruby do mocowania uchwytów? Przez podsufitkę nie da się wyczuć ich lokalizacji, a wolałbym trafić z cięciem za pierwszym razem...
    Ostatnio edytowane przez canada ; 30-09-2013 o 09:52

Użytkownik Embrion Avatar canada
    Auto
    Alfa Romeo 159 SW 2.0 JTDm 212KM 436Nm by Cinsoft

Domyślnie

Naprawdę nikt nie ma takiej siatki w SW ?

Sent from Mars using Curiosity

Użytkownik Pirat drogowy Avatar wwwlewy
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    159 2.0 JTDm 2009r.

Domyślnie

Odgrzewam delikatnie kotlecika czy ktoś wie skąd można wyczarować taką siatkę jak na zdjęciu na dole? Byłem dziś w ASO w Gdańsku (AutoPlus) i kolo twierdzi, że brednie jakieś opowiadam i nigdy takich siatek nie było... Jak macie jakieś zaprzyjaźnione ASO to dajcie namiary może wysyłkowo jakoś bym to załatwił...
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	siatka.jpg
Wyświetleń:	354
Rozmiar:	34.3 KB
ID:	116219

Użytkownik Romeo Avatar Franek Strzelba
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Audi A6 Avant 3.0 TDI V6

Domyślnie

Spytaj tutaj - powinni wiedzieć o co chodzi: http://www.autoservis.com.pl/categor...159-sportwagon
    AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
    AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
    Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)

Użytkownik Znawca Avatar kowal78
    Mieszka w
    100lica
    Auto
    AR 159 Q-tronic 2009

Domyślnie

Ja kupiłem taką miesiąc temu w Carserwisie w Warszawie. Cena 112 pln brutto. Zdaje się że to jest jej numer 156070496. I ważna sprawa ona nie występuje w katalogu z akcesorjami tylko w jakimś innym. Wiem to, bo tam gdzie kupowałem też jeden ze sprzedawców powiedział że nie ma czegoś takiego a drugi znalazł i zamówił. Powiedz kolesiowi w tym ASO żeby się wysilił i trochę poszukał.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar wwwlewy
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    159 2.0 JTDm 2009r.

Domyślnie

Cytat Napisał kowal78 Zobacz post
    Ja kupiłem taką miesiąc temu w Carserwisie w Warszawie. Cena 112 pln brutto. Zdaje się że to jest jej numer 156070496. I ważna sprawa ona nie występuje w katalogu z akcesorjami tylko w jakimś innym. Wiem to, bo tam gdzie kupowałem też jeden ze sprzedawców powiedział że nie ma czegoś takiego a drugi znalazł i zamówił. Powiedz kolesiowi w tym ASO żeby się wysilił i trochę poszukał.
    Wielkie dzięki za ten numer byłem dziś po raz kolejny w ASO. Pan oczywiście twierdził po raz kolejny, że nie ma siatki na szczęście podałem mu konkretny numer i BINGO... Jednak jest Także siatka zamówiona i będzie jeszcze przed świętami