Strona 14 z 34 PierwszyPierwszy ... 456789101112131415161718192021222324 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 336

Temat: "Świąteczne" Spotkanie Kraków

cent
    Gość

Domyślnie

ludu Alfowy ze Śląska!
    na zachód od Katowic
    proponuję wyruszyć razem z Katowic, proponuję tak ślepo godizna 10,30 parking pod realem na paderewie, i wyruszyć razem na podbój Krakowa, oczywiście pierwszy będzie jechał ktoś z nawigacją
    ktoś akcptuje? na pewno ja z popsem

Kosiar
    Gość

Domyślnie

a po co nawigacja my ekipą z zagłebie (Dabrowa Bedzin Czeladź) zawsze rwie trasą na Olkusz czasem dajemy po oporach i zawsze dojeżdżamy bo miejsce jest stałe

ViP Pirat drogowy Avatar patryk_wey
    Mieszka w
    Jastrzębie-Zdrój
    Auto
    156 2,4 JTD 136 KM 1999 rok

Domyślnie

Jeśli chodzi o ekipe z okolic Rybnika to trzeba się dogadać którędy chcemy pojechać. Możemy wystartować w Rybniku spod Carefura o 10:30 a potem może do Katowic i tu z drugą ekipą albo pojechać trasą A4 (niestety płatna) lub przez Dąbrowe i Olkusz. Jak myślicie??
    A Cent i Poppss któredy Wy jedziecie?
    Alfa Romeo 156
    2,4 JTD - 136 KM
    1999 rok
    COSMO BLUE MET

Poppss
    Gość

Domyślnie

My chcielismy sie zebrac o 10.30 na 3stawach w k-ce i wyruszyc w krakow tak zeby mniej wiecej byc te 30 min wczesniej ale mozemy sie ustawic gdzies po drodzetylko napiszcie gdzie tak zebysmy sie spotkali chcielismy jechac przez te wioski

Kosiar
    Gość

Domyślnie

EKIPA Z DĄBROWY i okolic
    wyjeżdżamy o 10.30 spod stacji BP na redenie jak ostatnio i lecimy na Olkusz

TOMAS 156
    Gość

Domyślnie

WITAM WSZYSTKICH MAM PROBLEM ZNACZY TAK MI SIE WYDAJE... Posiadam alfa romeo 156 1.9 jtd i co mnie w niej martwi to to ze spalanie wynosi ok 10l na 100km czy to normalne..?? prosił bym o odpowiedz (czym moze to byc spowodowane? albo jak wybrnac z tej syt)

Ferrari-1
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał TOMAS 156
    WITAM WSZYSTKICH MAM PROBLEM ZNACZY TAK MI SIE WYDAJE... Posiadam alfa romeo 156 1.9 jtd i co mnie w niej martwi to to ze spalanie wynosi ok 10l na 100km czy to normalne..?? prosił bym o odpowiedz (czym moze to byc spowodowane? albo jak wybrnac z tej syt)
    Przyjedź na to spotkanie a napewno ktoś Ci coś poradzi.

Kosiar
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał TOMAS 156
    w mieście jak ostro jeździsz to moze tyle być normlanie 8-9 na włączonej klimie palą ale na trasie to nie jest normalne spalanie

TOMAS 156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Kosiar
    Cytat Napisał TOMAS 156
    w mieście jak ostro jeździsz to moze tyle być normlanie 8-9 na włączonej klimie palą ale na trasie to nie jest normalne spalanie

Własnie moja jazda nie jest jakas energiczna... Zdaza mi sie przeciagnąc ja czasami ponad 3tys obrotów ale bardzo zadko.. Moze filtry trzeba zmienic lub przepływomierz a moze sonde... Dziwi mnie to bo moj tata mam ten sam silnik i spalanie w miescie wynosi do 7.5l

Kosiar
    Gość

Domyślnie

dziś wjechałem alfa w słup betonowy taki niski którego z miejsca kierowcy nie widać :/ komplet chłodnic do wymiany i zderzak postaram się do niedzieli zreanimować alfę aby przybyć