Potwierdzam odbiór, na dodatek w stanie idealnym. Już dawno nie widziałem paczki/przesyłki w takim stanie! Nie wiem jak to zrobiliście... ale należą się zasłużone gratulacje!!!
O zamówieniach na kalendarze było wiadomo już miesiąc wstecz, więc każdy miał czas żeby zamówić, więc dodruku nie będzie.
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Kalendarz doszedł wczoraj. Same kartki nienaruszone, tylko drucik trochę przygięty, ale to nicWizytówek sztuk 3 + kalendarzyk z prośbą o 1% z podatku.
W ogóle to na tytułowej stronie jakoś nie ogarniam odstępów pomiędzy literkami w napisie. Chyba że skrzywiony mam wzrok - "Kalendar z klubu alfa romeo", "Kalendarz klubu alfa romeo" ?![]()
potwierdzam odbiór, przesyłka bez zastrzeżeń![]()
zdjęcia i jakoś świetna! Pozdrawiam!
To i ja potwierdzam odbiór. Wczoraj znalazłem awizo w skrzynce, widać gabaryt za duży i listonosz nie przyniósł mi do domu. Lekko zagięty róg ale jest ok. Dzięki
W tym roku przesyłka dotarła nienaruszona, to cieszyAle chciałem się podzielić z Wami jedną uwagą, dlaczego, jeśli ktoś się zgadza na publiczne pokazanie swoich fot, a potem na wykorzystanie ich do klubowego kalendarza, to nie pozwoli na edycję tablic rejestracyjnych? Trochę mi przeszkadzają te "białe plamy", ale może ja jakiś dziwny jestem...
, pozdr