Pozdro dla kierowcy pięknej czerwonej 156 na numerach RLU.... widzianej dziś koło starostwa powiatowego w Kolbuszowej koło godz. 11. Bardzo ładnie się prezentowała.
Pozdro dla kierowcy pięknej czerwonej 156 na numerach RLU.... widzianej dziś koło starostwa powiatowego w Kolbuszowej koło godz. 11. Bardzo ładnie się prezentowała.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
[QUOTE=Krzyśko;420389]Pomykam bordową 146 o nr rej RLE 00518, chyba Cię mijałem kiedyś na Mickiewicza przed Watkemem w Leżajsku ale za późno się opamiętałem bo nie pamiętam jakie masz nr rej.[/QUOT
Możliwe,że to bylem ja RLE10230.
Pozdrowienia dla Kierownika Srebrnej Belli 156 RJa (chyba) wjezdzajacej dzisiaj ~10:30 na polibude![]()
dla Ciebie również, o 20.15 na sportowej a potem o 20.50 juz alfa stała. hahaa
i jeszce dla kierownika oliwkowej 146 na blachach rz26**c![]()
Pozdrowienia dla granatowej 166 na blachach RDE.... z klubowymi ramkami stojącej codziennie w Dębicy bo zakladem Sirego od mostówchyba ulica przemysłowa:p
Pozdro na Czarnej 156SW na Rz blaszkach i klubowych ramach mijanej dzisiaj w Nowej Wsi ręka uniesiona,ale kolega chyba mnie nie dostrzegł. ?
Widziałem ze kilka belli stoi i od razu myśl w głowie mi zaświtała ze to musi byc jakis zakładowy fanklub AR ;D PS. ładne sztuki...