pozdro dla kierowcy czerwonej brery RZ mijanej wczoraj przed Radomiem
pozdro dla kierowcy czerwonej brery RZ mijanej wczoraj przed Radomiem
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Widziałem dziś alfe GT na rondzie św. Jana Pawła w Rzeszowie z blachą ,,W0 Cuore", oraz na tym samym rondzie czyjąś 146tke na ramkach klubowychkońcówka rejestracji 46. pozdrawiam
![]()
kto "porzucil" na Niepodleglosci (na prawym pasie ulicy) 156 sw z urwanym zderzakiem?
![]()
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 JTD upolowanej dziś pół godziny temu obok grafiki![]()
Pozdrowienia dla kierowniczki 156; RZ...00C widzianej dzisiaj koło dworca PKS.
Mrugnięte i pomachane![]()
Pozdro dla ciemnej 156 LKR widzianej wczoraj przed południem niedaleko Zakładu Karnego w Załężu i później po południu na wiadukcie Śląskim w Rzeszowieo inna 156. Obydwa pomachane![]()
pozdro dla 2 Alf widzianych dzis w okolicach Sedziszowa Mlp na DK4:
-czerwona chyba 147 rej RJA
-srebrna 159 RZ -
pomrugalem ale zero odzewu co prawda jechalem duza czerwona Scania, a ta 159 to mam nadzieje ze nie miski nowym nabytkiem![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 156 na ramkach klubowych parkującego naprzeciwko jednostki wojskowej na 3-go Maja w Przemyślu.
Proszę o odzew kto zaś?
Pozdro dla kolegi ze zrebrnej 156 RZE... mijanej dzisiaj w Trzebownisku kolo 12.30,mrugnięte,dloń uniesiona a kolega chyba za poźno mnie dostrzegł.