Pozdro dla kolegi z czarnej 166 2.4 jtd, rejestracja RK... (klubowe ramki) spotkanego w środę w Rzeszowie. Było machane. Jechałem właśnie na Słowację.
Pozdro dla kolegi z czarnej 166 2.4 jtd, rejestracja RK... (klubowe ramki) spotkanego w środę w Rzeszowie. Było machane. Jechałem właśnie na Słowację.
A ja tak z grubej rury pozdrawiam wszystkie Alfy mijane dnia 09.07.2011 (sobota) na trasie Leżajsk - Przemyśl - Lesko - Polańczyk. Było ich trochę, nie patrzyłem na ramki bo trza było patrzeć na drogę.
PS. zapomniałem dodać że jechałem zamulonym zielonym Renault Scenic.
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Pozdrawiam dwóch klubowiczów mijanych na ul Bohaterów![]()
Nie ma sensu uciekać od swoich problemów.
Chyba, że Twoim problemem są lwy.
Pozdro dla srebrnej 156 , koło której przelecialem dziś między autami na motorze na obwodnicy w okolicach witosablacha RSR chyba czy coś podobnego
pozdro
![]()
Pozdro dla kierownika srebrnej 166 RPZ na klubowych widzianej na "czwórce" między Rzeszowem a Łańcutem po godzinie 15, później srebrna 147 RZ też chyba była na klubowych (ta sama trasa) i na samym końcu błękitna 156 RZE na klubowych koło McDonalda w Rzeszowie (Danielloo?)
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
pozdrowionka dla kolegi w czarnej 156-mijanego we wtorekokolo 15-nastej, kolo starego cmentarza w krosnie-machane bylo ale zbyt zajety,chyba radiem.Byly ramki klubowe
Pozdro dla kierownika czerwonej 156 widzianego dziś na stronie głównej nowiny24http://www.mmrzeszow.pl/artykul/jak-...ie-397000.html