Jeśli nadjechał samochód z naprzeciwka po ok. 3 sekundach to wyprzedzili z przysłowiowym "palcem w dupie". Bez urazy dla nikogo - sam nie widziałem.
Jeśli nadjechał samochód z naprzeciwka po ok. 3 sekundach to wyprzedzili z przysłowiowym "palcem w dupie". Bez urazy dla nikogo - sam nie widziałem.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
Było na styk. Zaznaczam, że wszystko odbywało się na zakręcie. To że auto wyjechało po chwili to nie znaczyło, że oni je widzieli i sobie wyliczyli czas i odległość. Po prostu nie byli wstanie widzieć samochodu z naprzeciwka na takim łuku, a tym bardziej wzdłuż lasu. Gdyby ten samochód był bliżej tego zakrętu to poszedłby na czoło z którąś 156. A po drugie chodzi o sam fakt wyprzedzania w takim miejscu, a nie, czy zdążyliby, czy nie!!! I na pewno nie było z przysłowiowym "palcem w dupie".
POZDRAWIAM!!!!!!!
Aaa skoro nie widzieli - źle zrozumiałem - to jasna sprawa. Nie koniecznie "konieczny" był taki manewr w takim razie.
pozdro
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
155 na klubowych ramkach rej LTM.... w Łosińcu. pozdr
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 147 na ramkach "forum147..." widzianej dzisiaj w Biłgoraju
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
czarne 156 sw w bilgoraju na RNI ......
Myślałem, że mi się przywidziało, ale jednak niePozdrowienia dla właściciela/właścicielki czarnej 159 ti zaparkowanej dzisiaj w Białej koło Rzeszowa
![]()
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
dzisiaj koło 16;00 na Mickiewicza w Tomaszowie Lub. Szara 156 SW na RPR ....
a i jeszcze 156 SW Blue Cosmo na Ściegiennego koło "Drżała" na LTM....