było: MiTo - jeździ nią młoda Alfisti
AR 166 - takich już teraz nie robią...
AR 146 1.6 bokser - najlepsza alfa jaką jeździłem
Ja na szczęście nie mam takich problemów pod blokiema pod fraciem zawsze się coś znajdzie.
parkowanie w rze to masakra :/ dobrze że aktualnie mam garaż podziemny, to jest luksus dopiero![]()
Najgorzej w centrum znaleźć miejsce. Ja przeważnie parkuje pod Center Parkiem, bo więcej zapłacę za paliwo krążąc 15 minut i szukając miejsca niż 2 zł po pierwszej godzinie w galerii.
Wracając do tematu - pozdrawiam właściciela białej 156 z czarnym dachem widzianej chyba w poniedziałek na ul. Chmaja zaparkowanej przy przystanku mpk.
W Rzeszowie mówicie. spróbujcie w Brzozowie w południe, który to Brzozów jest małym miasteczkiem. Na domiar mówi się że mają największy parking w centrum (koło ratusza) przerobić na deptak.
Pozdro dla czarnej156 LZ stojącej na starówce w Zamościu i drugiej 156 także LZ i czarnej przejezdzającej na rondzie kolo starowki ( obydwie na klubowych ramkach) Oraz dla czarnej 147 (tablicy nie widzialem) jadącej za mną w Żdanowie.
Pozdrowienia dla kierowników 147ki i 33ki obie czarne z klubowymi ramkami widzianych dzisiaj na trasie Kolbuszowa- Rzeszów.
kodak dzisiaj w Oseredku jechał w stronę Józefowa około 18:30 (kosiłem trawnik przed domem i go przy kukałem)
Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia
zgadza się! pozdrawiam![]()