dajcie jakiś termin i bedziemy próbowali się zgrać![]()
dajcie jakiś termin i bedziemy próbowali się zgrać![]()
może 22 w niedziele ? przed sama wigilią praktycznie ;D można opłatek przełamać ;D heh albo 21 w sobotę co myślicie ??
mi 21,22 pasuje jak najbardziej z tym że 22 Grudnia o 23:00 mam być we Wrocławiu więc o normalnej godzinieTak jak rozmawialiśmy na spotkaniu ostatnio przydałoby się gdzieś w knajpie osiedlić, bo stać na dworze przy tych temperaturach to katorga....
Nawet jakby nas miało 4 być to ja na pewno będę
Przepraszam że dopiero teraz piszę, ale w rodzinie pojawiła się kolejna Alfa 156, tym razem SW od kolegi z forum i niestety nie jest tak idealna jak miała być i nie daje i psychicznie i fizycznie mi spać po nocach
Ale powinienem ją w przyszły tydzień ogarnąć
to gdzie wam pasuje i kiedy? Latakia, Da Grasso, Eden, oraz kiedy?
Napisane za pomocą dłoni na klawiaturze przy piwku
Pozdrawiam Paweł
Proponuję właśnie też 22. Miejsce - Latakia bądź Amfiteatr, jest parking żeby sie postawić i dobra pizza również :-)
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
to 22 grudnia bardziej widzę, a miejsce i to i to mi pasuje, niech koledzy też się wypowiedzą![]()
22 może być godzina 15 czy później ? co do miejsca to mi to jest obojętne![]()
witam
jestem nowa tutaj ale wlasnie z wieluniachcielibyśmy z mezem tez dolaczyc do spotkania bo od niedawna jesteśmy posiadaczamy alfy 159
![]()
Zapraszamy!
Btw. może puściłbym info o spocie wśród znajomych z Lancia Klub Polska, wiem, że Lancia to nie Alfa, ale też Włochy![]()
sorki jednak 22 ja odpuszczam nie będę mógł sie zjawić niestety ale pracuje![]()
To dawać inne terminy, niech każdy wpisze, który dzień mu pasuje i coś się ustali dogodnegoMoże 21 albo 23 w takim razie?