Strona 58 z 82 PierwszyPierwszy ... 8484950515253545556575859606162636465666768 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 813

Temat: Kalendarz Alfaholików 2015 - dyskusja

Użytkownik Świeżak Avatar manager5pl
    Mieszka w
    Sośnicowice koło Gliwic
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.4 TS rocznik 1997, Fiat Bravo Nuova 1,6 Multijet 105 HP ACTIVE Rocznik 2010

Domyślnie

Chłopaki. Kalendarz jest ZYEBANY. Tego nikt nie zaprzeczy. Jest zarazem fajny - o to też nie trzeba się kłócić. Są dwa sposoby na modyfikację tego kalendarza, o którychś ktoś już wcześniej nadmienił. Być może najrozsądniejszym wyjściem byłoby umieszczenie przez Bobryta pliku PDF z właściwą podziałką dni w miesiącu kwietniu, można to przecież druknąć i przykleić na złą podziałkę. Bocian wyluzuj. Masz 100% racji ale czasami warto odpuścić. Widzę, że na forum wyłapujesz dziwne "wpadki" i "poczynania". Taki człowiek jest potrzebny. Ale czasami zbyt mocno drążysz temat. Bez urazy oczywiście..

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

Powiem krótko... Świat się nie zawalił, JA OSOBIŚCIE, bo za siebie tylko wypowiedzieć się mogę, te 30 kwietniowych dni przeżyję. Poza tym (zaraz zostanę zlinczowany) mamy do dyspozycji kalendarze w komórkach, komputerach, są terminarze i nawet dostaliśmy małe, portfelowe kalendarzyki gratis, więc myślę, że świat się nie zawalił. Każdy w taki czy inny sposób wiedział jaki jest dzień tygodnia. Może rozumiem Bobryta ze względu na mój charakter pracy i styczność z ludźmi, którym czasami samo "dzień dobry" przeszkadza, może rozumiem go dla tego, że sam organizuję liczne zloty mniejsze i większe, jedno i kilkudniowe i i rozumiem poniekąd ogrom pracy i odpowiedzialność. Tak czy inaczej ja nie mam tam do Bobryta pretensji, pomylił się chłopak, to pomylił, za rok się nie pomyli, proste Poza tym mamy zepsuty kalendarz za 20 zł, a mogliśmy mieć zepsuty za 35 albo więcej. A obniżka cen też bodajże należała do jego zasług. Może to nie jest najsolidniejszy argument, ale straty też są niewielkie moim zdaniem. Po któreś tam z kolei, w klubie jestem od 2 i pół roku, zamówiłem 3 kalendarz pod rząd i w pierwszym był błąd. KAŻDY MA PRAWO SIĘ POMYLIĆ, więc nie linczujmy go za jedną pomyłkę, dziękuję za uwagę, do widzenia

Użytkownik Świeżak Avatar manager5pl
    Mieszka w
    Sośnicowice koło Gliwic
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.4 TS rocznik 1997, Fiat Bravo Nuova 1,6 Multijet 105 HP ACTIVE Rocznik 2010

Domyślnie

Powiem krótko. Jest dobrze....

Użytkownik Rowerzysta Avatar Maro1500
    Mieszka w
    LbN
    Auto
    AR 156 1,9JTD SW

Domyślnie

Cytat Napisał bobryt Zobacz post
    Więc tak jak wcześniej proponuje swoje reklamację pisać do mnie na PW. W przyszłym tygodniu się nimi zajmę i postaram się by każdy był zadowolony, bo i drukarni zdarzyła się (mam nadzieję że tylko jedna) wpadka .
    Sory że wtrącę... i generalnie prawie mi ten "błąd" aż tak nie przeszkadza(na pewno go nie będę oddawał, odsprzedawał, wyrzucał itd), ale ujmę się za tych siedzących cicho, może mnie zlinczujecie, zbanujecie na forum, trudno. Samochodu przez to się nie pozbędę i z mostu skakać nie zamierzam Ale z jakiej paki Ci co mają jakieś "ale" dostaną bonus(albo i nie nie wiemy wszak jak to się rozwiąże) no bo w sumie wyraziłeś że postarasz się żeby każdy był zadowolony, a Ci co "siedzą cicho" niech dalej siedzą cicho z "ręką w nocniku"?
    To chyba ciut nie fair?

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

zacytuję z inetrnetów "j*bło to j*bło, na "ch*j drążyć temat"

Użytkownik Znawca Avatar Paweł_
    Auto
    Giulietta

Domyślnie

Cytat Napisał manager5pl Zobacz post
    Być może najrozsądniejszym wyjściem byłoby umieszczenie przez Bobryta pliku PDF z właściwą podziałką dni w miesiącu kwietniu, można to przecież druknąć i przykleić na złą podziałkę
    Według mnie to dobra opcja
    Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

Postaram się w niedziele takowy przygotować dla chętnych
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Użytkownik Świeżak Avatar kamil97
    Mieszka w
    Nieporęt
    Auto
    155 1.8 ts 97r. 164 3.0 V6 12v 96r 145 1.4 TS 16v 00r.

Domyślnie

Moja opinia na temat kalendarza jest następująca. Niektóre zdjęcia są ok, ale nie które nie, na przykład styczniowe jest beznadziejne, gdyż nie widać że na zdjęciu jest alfa, ciemne tło ciemny samochód. Na innych zdjęciach jest podobnie, jasne tło jasny samochód.. Mam nadzieje że następny kalendarz będzie bardziej udany bo ten był nie wypałem.

Użytkownik Romeo Avatar Mask
    Mieszka w
    Grudziądz
    Auto
    Lex IS200 SC

Domyślnie

Hah, gdybym nie wszedł do tego tematu to pewnie bym nawet nie skumał, że jest błąd. U mnie kalendarz będzie pełnił funkcję ozdobną akurat, więc nie przeszkadza mi to. Rozumiem jednak też osoby, które są rozczarowane. Ciesze się za to, że kalendarze nie są pogięte, bo to dość częsta przypadłość - pewnie to zasługa tego, że w paczce było 9 sztuk.

Cytat Napisał kamil97 Zobacz post
    Moja opinia na temat kalendarza jest następująca. Niektóre zdjęcia są ok, ale nie które nie, na przykład styczniowe jest beznadziejne, gdyż nie widać że na zdjęciu jest alfa, ciemne tło ciemny samochód. Na innych zdjęciach jest podobnie, jasne tło jasny samochód.. Mam nadzieje że następny kalendarz będzie bardziej udany bo ten był nie wypałem.
    Na szczęście projekt kalendarza można było zobaczyć przed zakupem, więc jak się nie podobało to zamawiać nie trzeba. Mi osobiście kilka fotek też się nie podoba, ale taki tego urok, że każdy ma inny gust. Oprócz tego foty są dobierane tak, żeby pasowały do danego miesiąca i nie zawsze jest spory wybór - wszystkie zdjęcia są z nadesłanych do konkursu. Proponuję po pierwsze chwycić za aparat i strzelić lepsze foty, wysłać do konkursu, a może pojawią się w przyszłorocznym kalendarzu.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Gracekk
    Mieszka w
    Wałbrzych
    Auto
    Była: AR 156 SW 1.8 TS, AR 156 SW 2.4 20V. Jest: Passat B6 BMR

Domyślnie

Mi ogólnie kalendarz pasuje, a nawet nie zwróciłem uwagi na kwiecień Kolega się pomylił, ale to tylko człowiek więc ma prawo A my zamiast wytykać mu takie błędy powinniśmy się cieszyć, że w ogóle coś dla nas zrobił. A u mnie kalendarz wisi czysto dekoracyjnie, bo za datą to patrze w telefon lub zegarek